Adrian îl atacă pe None după ce a ieșit de la Puterea Dragostei! ”Îl așteaptă nevasta acasă!” EXCLUSIV

Adrian și None și-au ascuțit cuțitele în ultima perioadă. Cei doi se atacă chiar și de la distanță, după ce Adrian a fost eliminat de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Păreau prieteni în casa de la Puterea Dragostei, însă după eliminarea lui Adrian, au fost aruncate cuvinte dure din ambele părți. Adrian le-a transmis un mesaj foștilor săi colegi chiar înainte de a ieși din competiție

Zilele trecute, Adrian a intervenit nervos într-un live al Larisei pentru a-i transmite un mesaj lui None.

Citeste si: Raluca de la „Puterea Dragostei” a fost în vacanță în Dubai alături de Cătălin Cazacu! Abia acum s-a aflat

”Să-i transmiteți mesajul ăsta lui None. Dacă nu are cum să mă atace, să nu înceapă să spună despre mine că sunt gay, din astea. Îl așteaptă nevasta acasă! Să termine cu prostiile None”, a spus Adrian furios în filmare, lăsând să se înțeleagă că îl amenință pe None, despre care ar ști că este căsătorit.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, forțată de Jador să spună că sunt împreună? Andy face dezvăluirile

Sunt fani care susțin că None de la Puterea Dragostei ar fi într-o relație de 9 ani

În ultima perioadă pe grupurile de fani ai emisiunii au apărut tot mai multe zvonuri cum că None ar avea acasă o iubită. Informația este furnizată chiar de cineva care susține că este vecina lui None. Conform acesteia, concurentul de la Puterea Dragostei are o relație de circa 9 ani cu o tânără care acum este în Elveția.

Citeste si: Ricardo de la “Puterea dragostei” s-a iubit cu o bombă sexy! Arată mai bine decât Raluca? FOTO

fara descriere

Aceste zvonuri sunt infirmate însă de None, care a spus de mai multe ori în emisiune că nu are o relație acasă, că-și dorește să-și găsească iubirea la Puterea Dragostei. None, care este unul dintre concurenții votați mereu de telespectatori, el fiind de multe ori ”liderul casei” , nu a reușit până acum să facă un cuplu. Deși, inițial a plăcut-o pe Bianca, apoi pe Roxana (vezi aici ce i-a spus acesteia în Camera roșie), iar ultima cucerire a fost Andreea, None este în continuare singur în casa de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate