Adrian Iovan trece prin momente cumplite! A ramas fara casa din Otopeni - Fostul pilot a explicat cum a ajuns in aceasta situatie penibila si cum Romanita i-a intins o mana de ajutor

Adrian Iovan are mari probleme financiare. De cand a iesit la pensie, fostul pilot se descurca greu cu banii, iar mai nou a ramas si fara casa din Otopeni.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere „Casa era doar pe jumătate a mea, iar proprietarul s-a hotărât să o vândă. N-am cum să dau banii, că au scăzut salariile, pensia mi s-a tăiat cu 85% şi am credit la bancă. Ce să fac, am acceptat. Am o garsonieră, poate o să mă mut în ea. Casa asta nu are treabă cu Romaniţa, asta e casa mea şi partea mea de bani! Valoarea casei se ridică la 250.000 de euro, curtea are 480 mp, iar casa are 261 mp. Am avut de ales, ori cumpăram eu casa, ori altcineva, dar n-am avut de unde să dau banii ăştia”, a povestit îndurerat Adrian Iovan, pentru ziarulring.ro.

„Nu ştiu ce face Romaniţa, e treaba ei şi nu mă bag. În afară de Albert, n-am dialog cu ea. E treaba ei ce face, nu mă interesează pe mine. Nu vreau să-i urez «Casă de piatră!», nu vreau să-i urez nimic. Dacă s-a căsătorit, e treaba ei. E mama copilului meu şi atât. Albert e spectaculos aşa. Avem grijă de el amândoi. Nu contează dacă îi dau bani, e suficient că am grijă de el. Îi dau istorie de viaţă, că banii i-a luat Boc, să-i dea fetelor lui!”, a concluzionat Adrian Iovan.

Cu toate acestea, fostul pilot apreciaza faptul ca fosta sotie nu ii cere pensie alimentara pentru baiatul lor.

"Norocul meu e că Romaniţa e o femeie minunată şi a acceptat să nu-i mai dau pensia pentru Albert. Faţă de altele care fac scandal şi pentru doi lei, Romaniţa e jos pălăria.”, a spus el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate