Adrian Minune, acuzat de ”regele barbutului” că i-a furat femeia! Trecutul misterioasei Oana, bruneta care apare alături de cântăreț de peste 15 ani

”Regele barbutului” din România îl acuză pe Adrian Minune că i-a furat iubita.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ion Parnică, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Oneață, a dat publicității o serie de fotografii care, spune el, dovedesc modalitatea în care Adrian Minune, copilul lui de suflet, i-a suflat partenera de viață. Oana, amanta ”de-o viață” a lui Adrian Minune, care a apărut lângă acesta prin fotografii paparazzi în ultimii 15 ani i-ar fi ”aparținut” lui Oneață, doar că, după o petrecere la care ”regele barbutului” a venit cu Oana, Adrian i-a suflat-o.

fara descriere

Oneață s-a decis să spună această poveste abia acum pentru că Adrian l-a supărat rău, acuzându-l că e ”prăduitor”. Mai precis, solistul a spus despre Oneață că l-a dat pe mâna procurorilor, lucru care l-a enervat teribil pe acesta.   

Oneață: ”Adrian, tu mi-ai săpat groapa”

fara descriere

”Adrian Copilul Minune și-a permis să spună că eu l-am dat la procurori, adică sunt prăduitor. Cu ce l-am prăduit? Sunt două treburi cu care puteam să-l prăduiesc: prima: că a luat-o pe Oana de la mine și trăiește cu ea și probabil că m-am dus la procuratură. Iar a doua treabă este că am fost invitat de el la botez și am mâncat bătaie de la niște bodyguarzi cu fuste. Ăia au fost dirijați de el, probabil. El trebuie să și dovedească că sunt prăduitor.

fara descriere

Citeste si: Carmen Minune, de urgență la spital cu fiica sa. Ce s-a întâmplat cu micuța Sofia

Citeste si: Acum s-a aflat! Pe fiica lui Adrian Minune nu o cheama Carmen! Care e numele ei real

Citeste si: Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a recunoscut intervențiile estetice făcute

Eu te înțeleg, ai ajuns mare, ai în spate oameni, fini... Dar ei nu știu că eu te-am crescut de mic și mi-ai luat nevasta de lângă mine. De fapt nu nevasta, una cu care trăiam... Tu ai luat-o! Mi-ai săpat groapa și la sfârșit tot tu ești gelos, văd.

fara descriere

Eu n-am zis în viața mea de nimeni, că de-asta am și făcut pușcărie 3 ani de zile. Dacă ziceam, poate nu făceam! Tu știi câți bani ți-am dat eu ție și nu ți-am luat vreodată un leu înapoi!”, a mărturisit Oneață într-un live pe contul lui de socializare.

fara descriere

Clipul piesei ”Oh, viața mea”, filmată în casa lui Oneață

fara descriere

Oneață este un personaj extrem de cunoscut printre interlopi, el fiind nelipsit în urmă cu 15-20 de ani din cazinourile și ălile de joc din București. Se spune despre acesta că ”ia curățat” de bani pe Gigi Becali sau Victor Pițurcă. El a făcut milioane din jocuri de noroc iar cu banii câștigați și-a cumpratg o vilă în sectorul 3, în care Adrian Minune a filmat primul lui clip, la piesa ”Oh, viața mea”. Ulterior, el a pierdut imobilul la jocuri de noroc însă a reușit s-o recupereze cu ajutorul eforturilor familiei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate