Adrian Minune, prima reacție după ce maneaua lui a răsunat în boxe la Neversea

Adrian Minune a fost invitat azi la Teo Show și a comentat ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Neversea, în timpul set-ului lui Salvatore Ganacci.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Adrian Minune a oferit în direct prima reacție la decizia celebrului DJ de a include în playlist melodia lui, Așa sunt zilele mele.

fara descriere

Ce declarații a făcut Adrian Minune la Teo Show despre Neversea:

Am rămas surprins. Foarte mișto. Publicul este cel care hotărăște pe ce loc sunt, cine e numărul 1 sau 2. Nici nu mi-am dat seama despre ce e vorba! O mare de oameni, erau foarte mulți oameni acolo! Părerile sunt împărțite. Nu m-aș fi așteptat niciodată, a fost o surpriză! Îi mulțumesc lui Salvatore. Această piesă a prins din nou. Pe Facebook apăruseră postări cu acel moment. Am rămas impresionat, mi-a plăcut, a fost frumos pentru mine. A fost un moment important pentru mine!

Luna viitoare, Adrian Minune va deveni bunic. Fiica lui cea mare, Carmen, s-a măritat, iar în august va naște o fetiță.

fara descriere

Mă bucur că o să devin bunicul Minune. Sau tataie Minune. E mișto să te bucuri de familie și de copii. Am 45 de ani, nu sunt chiar atât de în vârstă, dar voi fi bunic. Simt ce va fi. În august va naște Carmen. Apoi urmează botezul, apoi nunta. Ginerele meu e ca băiatul meu. E cuminte și muncește. E aproape ca mine. E băiat cuminte, se trezește dimineața, pleacă la muncă. Sunt mândru de el. Și de ea. De toți copiii mei sunt mândru.

Citeste si: Ce făcea Bianca Drăguşanu în timp ce Alex Bodi anunţa despărţirea de ea

Citeste si: Cum a apărut mama lui Adrian Minune la cununia lui Carmen! Invitații s-au uitat minute în șir la ea

Citeste si: A încărcat o imagine cu Jador pe internet și au explodat propunerile! Bernadette de la Puterea Dragostei, îndemnată de fani să îl ia de soț!

Cum îmi cânta mie bunica, așa o să cânt și eu. O să-i cânt Așa sunt zilele mele. Cununia civilă a fost un eveniment restrâns. 300 de invitați. Și nunta tot restrânsă o să fie.

Adrian Minune a cântat o piesă din repertoriul Elenei Gheorghe, pe care chiar el a adaptat-o. Fiul său, Adrian Jr, face parte din formația de instrumentiști cu care Adrian Minune merge peste tot. Adrian Junior a devenit un tânăr în toată firea.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate