Adrian Minune, teribil de afectat de moartea lui Ion Duduianu! A cântat cu lacrimi în ochi la priveghiul acestuia - VIDEO

Adrian Minune a cântat la priveghiul lui Ion Duduianu, liderul clanului Duduianu. Interlopul a murit în Penitenciarul din Găeşti, acolo unde ispăşea o condamnare la 10 ani de închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Adi Minune a fost la fel de afectat ca şi apropiaţii lui Ion Duduianu, zis "Segher", de moartea acestuia. La priveghiul liderului clanului Duduienilor, Adi Minune a cântat cu lacrimi în ochi. Piesele interpretate de celebrul manelist au fost unele de jale, în care i se arăta lui Ion Duduianu cât este de regretat.

"Of, ce grea este viaţa!" şi "Pentru Segher, Dumnezeu să-l ierte!" a rostit Adi Minune la microfon. Apropiaţii lui Ion Duduianu i-au dat manelistului bani pentru dedicaţii.

Ion Duduianu, temutul lider al clanului Duduienilor, a murit din pricina unui atac de cord în Penitenciarul din Găeşti, acolo unde executa o condamnare la 10 ani de închisoare pentru cămătărie, constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de persoane. Medicii au încercat din răsputeri să îl resusciteze, însă nu au putut să îi salveze viaţa. "Segher" mai avea de executat doi ani din cei 10 şi urma să intre din nou în comisia de liberare condiţionată. Anterior, i se respinsese eliberarea condiţionată din pricina unor antecedente.

Ion Duduianu va avea parte de funeralii impresionante, la fel ca şi Fane Spoitoru. Apropiaţii lui Ion Duduianu s-au pregătit foarte bine pentru înmormântarea temutului interlop: au cumpărat cele mai bune bucate şi cele mai rafinate băuturi pentru a-i trata aşa cum se cuvine pe cei care vor veni să-şi ia rămas-bun de la cel cunoscut drept "Segher". Temutul interlop a fost pregătit pentru înmormântare, fiind îmbrăcat într-un costum negru, foarte elegant.

 

Galerie foto 
Citește și:

Funeralii impresionante pentru Ion Duduianu! Florin Salam si Adrian Minune vor canta la inmormantarea sefului Duduienilor

Liderul clanului Duduienilor a murit in inchisoare. Care este cauza decesului

Bentley-ul lui Vasile Turcu a fost "confiscat" de Sefor Duduianu in schimbul unei datorii, dar camatarul nu poate sa instraineze masina! EXCLUSIV

Zece persoane, inclusiv din clanul Duduianu, reţinute pentru furturi din tiruri şi autoturisme

Lino Golden și-a îngrijorat fanii! Artistul a ajuns pe masa de operație în această dimineață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies