Adrian Mititelu da de pamant cu echipa CraiOlgutei!

Fotbalul craiovean este lovit de un nou scandal, un oficial al formatiei CS Universitatea Craiova, echipa sprijinita de autoritatile locale, fiind acuzat ca a incercat sa fure mai multi fotbalisti de la "Stiinta" lui Adrian Mititelu.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Potrivit site-ului ziare.com, Mititelu sustine ca team managerul rivalilor din Craiova, Silvian Cristescu, l-a contactat pe unul din jucatorii echipei sale, propunandu-i sa se transfere la CS "U".
Culmea este ca Silvian Cristescu recunoaste aceasta tentativa de "furt" de jucatori, admitand ca discutat cu portarul Andrei Preda, dar si cu alti fotbalisti ai Stiintei.
"Vreau sa va spun ca astfel de discutii nu le-am avut doar cu Gogoasa, da ati auzit bine. Am discutat cu mai multi fotbalisti de la FC U aceste probleme. Nu vreau sa va dau numele lor, deoarece ii bag in gura cretinului de Mititelu. Le-am spus sa fie atenti cu cine lucreaza, ca viata de fotbalist este scurta, iar Mititelu nu le va da niciun ban. Oamenilor, va rog sa intelegeti, ma refer la cetatenii din Craiova, noi daca nu faceam echipa nenorocitul de Mititelu lasa din nou tot orasul nostru fara fotbal.
Eu l-am intrebat ce salariu are la FC U. Mi l-a spus si l-am intrebat din nou daca ii convine sa fie platit cu banii astia, pe care oricum nu o sa-i vada. L-am intrebat daca ii convine sa stea la un cub care are un astfel de patron mincinos si procesoman"
, a spus Cristescu pentru Fanatik. Mititelu a anuntat ca va sesiza DNA-ul si Federatia Romana de Fotbal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate