Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Sport

Adrian Mititelu, urmărit de ghinion: cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală. Fiul acestuia a răbufnit

Adrian Mititelu s-a ales cu alți cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală!

Adrian Mititelu este urmărit de ghinioane. În urmă cu mai bine de două luni jumătate era condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Acum, finanțatorul FCU Craiova s-a ales cu o nouă condamnare, într-un alt dosar de evaziune fiscală.

Citeste si: Sângele lui Bogdan Stanoevici, extras printr-o procedură specială, înainte să moară! Tratamentul inovator care poate readuce morții la viață

Adrian Mititelu s-a ales cu o condamnare de cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală continuată. În acest dosar sunt implicați alți nouă inculpați, dar aceștia au fost achitați. Adrian Mititelul este singurul care s-a ales cu o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Adrian Mititelu JR a răbufnit

Adrian Mititelu JR este foarte revoltat din cauza pedepsei noi cu care s-a ales tatăl lui. Tânărul dă vina pe sistemul judiciar din România, spunând că este unul infect. Mesajul, postat în mediul online de fiul finanțatorului FCU Craiova, a stârnit vâlvă printre suporterii echipei. Foarte mulți încearcă să-l încurajeze pe tânăr, spunând că dreptatea își va spune cuvântul la un moment dat.

Citeste si: Dosarul Colectiv! Instanța refuză să ia în calcul raportul ministrului Vlad Voiculescu legat de infecțiile nosocomiale! ”Este neutil cauzei”! EXCLUSIV

Adrian Mititelu JR
Adrian Mititelu JR [Sursa foto: Facebook]

Adrian Mititelu JR i-a luat apărarea tatălui său în spațiul public: „La Craiova, ca la nimeni! Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscală în formă continuată din urma cu 17 ani! Toți ceilalți 9 inculpați din dosar au fost însă achitați pentru aceeași faptă, mai puțin tatăl meu!

La toți ceilalți nouă inculpați li s-a aplicat prescripția, mai puțin tatălui meu deoarece se numește Adrian Mititelu! Sistemul judiciar din România este unul infect!”,  este mesajul lui Adrian Mititelu Jr.