Adrian Mutu a băgat în spital un ospătar din Florența! Starul român a fost atunci la un pas de închisoare! ”Nu știu ce să mă mai fac cu băiatul ăsta!” Dezvăluri uluitoare!

Săptămâna trecută, Adi Mutu a fost implicat într-un scandal cu bătăi, la fel cum au mai existat și alte episoade în viața lui, mai ales în perioada în care era jucător

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Șoc după șoc în cazul lui Adrian Mutu! După ce părea că a lăsat scandalurile în trecut și, acum, se axează doar pe fotbal, mai ales că a și fost investit ca antrenor al Naționalei U21, o nouă știre despre violență l-a avut în prim-plan la începutul acestei săptămâni.

Adrian Mutu a avut un schimb dur de replici cu temutul Aurel al lui Caran, liderul clanulu care controlează o bună parte din București. Conform informațiilor obținute de Fanatik.ro, incidentul s-ar fi petrecut la un restaurant cu profil libanez, la o oră trecută de miezul nopții. Scandalul ar fi început în momentul în care interlopul a ținut să îl atenționeze pe ”Briliant” pentru un gest făcut în urmă cu mai mulți ani cu un rival de al lui! „Băi, fraiere, de ce te-ai dus acum 6 ani la Nuțu (n.r. Cămătaru) la închisoare? L-ai vizitat pe Nuțu la închisoare și ca să te primească i-ai dus și un ceas cadou de 60.000 de euro…așa că nu mai fi tare în gură!”, i-a aruncat în față Aurel al lui Caran fostului fotbalist. 

fara descriere

Adrian Mutu și Aurel al lui Caran s-au ”războit” într-un local libanez

Adrian Mutu a negat totul și i-a replicat lui Caran că nu l-a vizitat niciodată după gratii pe cunoscutul Nuțu Cămătaru. “Eu respect pe oricine mă respectă”, a venit replica lui pe un ton superior,  moment în care lucrurile au degenerat. Starul gazonului a fost lovit de câteva ori de Aurel al lui Caran, spre marea uimire a celor de față! Noroc că imediat situația a fost aplanată de Beinur, un personaj controversat cu originile în Constanța, nașul fostului jucător, care a intervenit și l-a scos pe Adi din locație. Citeste si: Ilinca Vandici, Adrian Mutu, Matteo și Bella Santiago, așa cum nu i-ai văzut niciodată! | VIDEO EXCLUSIV

”Nu știu dacă am stat cinci minute…. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul Naționalei”, a declarat, inițial, Mutu. Apoi, la câteva zeci de minute distanţă, pe pagina de facebook, a recunoscut că, de fapt, a luat masa în restaurantul în care a avut loc scandalul, dar nimic nu a fost așa cum s-a relatat în presă.  “Am fost la Mandaloun sa iau cina într-adevăr, dar nu s-a întâmplat nimic, dacă nu ma credeți întrebați lumea care a fost acolo sau luați imaginile de la restaurant sau sunați pe cei pe care spuneți ca m-au bătut”, a comentat fosta vedetă a gazonului pe rețelele de socializare. Citeste si: Soacra lui Mutu si-a scos la vanzare apartamentul! Mariana Bachici cere o suma uriasa pentru imobilul din Timisoara!

fara descriere

Adrian Mutu a băgat în spital un osptătar în Florența! "Am rămas mască”

Scandalul cu Aurel Caran avea să aducă în discuție alte bătăi în care Adrian Mutu a mai fost implicat, de data aceasta, ca jucător. Unul dintre ele s-a produs în urmă cu 10 ani, la Florența, atunci când, din postura de vedetă a echipei locale Fiorentina, românul ar fi altoit un angajat al clubului ”Full Up”, Berat Racaj, un chelner de origine kosovară, în vârstă de 28 de ani.

”Conform martorilor, în jurul orei 05.00 dimineața, Mutu a cerut ca lui și altor doi prieteni să li se mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoi cei trei s-au ridicat și au vrut să plece. Ospătarul i-a oprit, cerându-le să achite consumația, dar Mutu a replicat că are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenit pentru a clarifica situația, dar fotbalistul român i-a adresat cuvinte jignitoare ospătarului, care a răspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul și după ce acesta a căzut, a continuat să îl lovească în piept”, a menționat, la vremea respectivă, sport.ro, care a mai specificat și cu ce leziuni s-a ales bărbatul...traumă craniofacială, cu multiple vânătăi şi contuzii toracice şi abdominale. În plus, victima ”Briliantului” a suferit şi o fractură nazală, ceea ce l-a determinat să îl dea în judecată pe fotbalist. Citeste si: Adrian Mutu, bătut în București de liderul clanului Caran. Primele reacții după scandal

fara descriere

După incident, s-a aflat și la ce a dus violența românului și la ce riscuri s-a expus atunci. Astfel, imediar s-a scris în media italiană că Adrian Mutu a băgat în spital un osptătar în Florența și putea fi închis șase luni. Mai mult decât atât, până și avocatul lui din acea perioadă a rămas și el uimit de ispravă, mai ales că ea venea după un alt scandal, acela de suspendare a ex-internaționalului român cu sibutramină. "Am rămas mască, nu știu ce să mă mai fac cu băiatul asta", a spus omul legii în fața jurnaliștilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate