Adrian Mutu a lasat Petrolul pentru o echipa din India. Sportivii care au fost acolo avertizeaza: pe “Briliant” il asteapta un cosmar

Adrian Mutu pleaca in India, dar nici nu stie ce-l asteapta acolo!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Adrian Mutu nu va mai fi jucatorul Petrolului Ploiesti, lucru confirmat si de actualul antrenor al gazarilor, Gigi Multescu. In cele din urma, dupa negocieri cu Chennai Titans din India, se pare ca Mutu va ajunge tot in India, dar la echipa FC Pune City. Mutu ar fi pretins 500.000 de euro pana in vara si, se pare, 10.000 de euro pentru bunul sau prieten Alin, fara de care a spus ca nu va semna contractul.

Se pare ca indienii au acceptat imediat aceste cereri, doar ca “Briliantul” habar nu are ce-l asteapta in India. Potrivit unor sportivi romani care au vizitat aceasta tara, timp de zece zile cat au stat acolo au slabit cateva kilograme bune: “Nu am putut manca mai nimic. Nu ne puteam atinge de mancarea lor. Avea un miros infernal. Am slabit cateva kilograme bune. Ca sa nu mai spun ca nu puteam iesi pe strada. Cu totii trageau de noi sa le dam un ban, orice. La un moment dat chiar eram inconjurati de atata lume incat am crezut ca nu mai scapam din acea multime”, a povestit Camelia Potec.

De asemenea, nu este exclus ca la marginea oraselor Mutu sa intalneasca animale salbatice traversand soseaua, iar daca va intalni in drumurile lui o vaca trebuie sa opreasca masina pentru a-i acorda proritate. Totodata, Mutu va fi nevoit sa se vaccineze inainte de plecarea din tara impotriva unor boli specifice locului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate