Adrian Mutu câștigă 15.000 euro pe lună dar a deschis proces pentru recuperarea 1.000 lei! Fotbalistul a fost la un pas să fie executat silit pentru 140.000 euro DEZVĂLUIRI

Final bizar în procesul pentru pensia alimentară între Adrian Mutu și Alexandra Dinu, prima lui soție.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian Mutu a solicitat restituirea unei taxe de timbru în valoare de doar 1.000 lei, la finalul procesului în care contestase executarea silită decșanșată de Alexandra Dinu, prima lui soție, pentru neplata pensiei alimentare. Cele două părți s-au împăcat în timpul procesului iar avocații lui Mutu au solicitat restituirea taxei de timbru plătită de fostul tricolor. Suma este una infimă pentru Adrian Mutu, un fost fotbalist care a câștigat milioane de euro în timpul carierei la echipe importante din Anglia sau Italia. Judecătorii au dispus restituirea sumei de 1.000 lei care urmează să-i fie virată lui Mutu în cont de la Direcția Impozite și Taxe Locale sectorul 5.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au căzut la pace în legătură cu pensia alimentară

Anul trecut, Alexandra Dinu a câștigat procesul împotriva lui Adrian Mutu, iar judecătorii au hotărât că sportivul trebuie să plătească o restanță de 140.000 euro la pensia alimentară a lui Mario, băiatul pe care cei doi îl au împreună. Pentru că Adrian continua să întârzie plata, Alexandra a cerut executarea silită a acestuia. La rândul lui, Mutu, a reușit să mai câștige timp prin introducerea unei alte acțiuni prin care contesta executarea, însă la câteva luni și-a retras cererea, având la mână o hârtie semnată de Alexandra Dinu. Practic, cei doi au ajuns la o înțelegere în legătură cu restanța financiară, însă termenii acesteia nu sunt cunoscuți.

fara descriere

Citeste si: Mario, fiul lui Adrian Mutu aruncă bomba: „Sunt căsătorit, lăsaţi-mă în pace”

Citeste si: Adrian Mutu, Anamaria Prodan, cele mai frumoase urări pentru fiica unei persoane cunoscute din showbiz VIDEO

Citeste si: Cât de bine arată soacra lui Adi Mutu la 48 de ani! FOTO

Adrian Mutu lucrează în prezent ca antrenor în Emiratele Unite și câștigă, conform unor surse, circa 15.000 euro pe lună. El poate primi și bonusuri de preformanță, în funcție de rezultate. 1.000 de lei este suma pe care o cheltuie Adrian Mutu în club în aproximativ o oră.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate