Adrian Mutu revine la locul faptei! Se intoarce in tara in care a fost acuzat ca a petrecut intr-un club pana la cinci dimineata, alaturi de un interlop!

Adrian Mutu va pleca duminica spre Belgrad. "Briliantul" ajunge din nou aproape de Novi Sad, orasul unde a petrecut intr-un club pana la 5 dimineata, in 2009, dupa ce Romania fusese spulberata de Serbia, scor 0-5!

Distribuie pe:

fara descriere
Adrian Mutu, atacantul lui Ajaccio, dar si al nationalei Romaniei, se va afla duminica, la Belgrad, capitala Serbiei. Fara a da explicatii despre aceasta deplasare a sa, Mutu spune pe contul sau de pe o cunoscuta retea de socializare doar ca va pleca spre Belgrad. Adrian revine astfel dupa trei ani in tara in care a fost acuzat ca ar fi petrecut pana la 5 dimineata, intr-un club din Novi Sad, care ar apartine unui interlop cunoscut din Serbia. Atunci, scandalul a izbucnit la doar cateva ore dupa ce nationala Romaniei, cu Mutu in teren, pierdea rusinos, scor 0-5, in fata Serbiei. Ulterior, internationalul roman a fost exclus din lot pentru indisciplina de catre antrenorul Razvan Lucescu. WOWbiz.ro a aflat ca, de aceasta data, Mutu revine la locul faptei cu ganduri mult mai pasnice: se pare ca vrea sa deschida anumite afaceri in Serbia impreuna cu cativa prieteni.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate