Adrian Năstase, adevărul despre porecla ”Bombonel”! De unde provine de fapt? Dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

”Bombonel”, aceasta era porecla preferată a adversarilor din politică pentru Adrian Năstase. Iar această porecla l-a însoțit pe fostul premier și după ce a ieșit din PSD și de pe scena politică a țării.

Adrian Nastase, despre porecla Bombonel
Autor: Catalina Lohan

In articol:

”Bombonel”, așa îi spunea lui Adrian Năstase, Corneliu Vadim Tudor în pamfletele sale din revista ”România Mare”. Și mulți au spus că această poreclă a fost dată chiar de Vadim Tudor. Însă, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Năstase lămurește misterul acestei porecle și spune că nu Corneliu Vadim Tudor a fost cel care i-a dat-o.

Adrian Nastase PSD
Adrian Nastase, pe vremea cand era liderul PSD, si adversarii ii spuneau Bombonel

Citeste si: Adrian Năstase, confesiuni despre perioada detenției: ”Este o experiență traumatică, este o experiență dură”

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

”În primul rând, ea nu a apărut prin Vadim. A apărut în perioada 92-96 și nu era legată de Vadim. A fost construită altfel. Bănuiesc că cei care mi-au spus așa, m-au văzut mai delicat, mai bun, mai blând, mai gentil și din cauza asta mi-au spus așa. Alții, pe de altă parte, au spus că sunt foarte dur, că eram dictator, și tot felul de alte porecle...Îi rog să se hotărască”, a spus ironic, Adrian Năstase, care a precizat că în ultima perioadă s-a folosit tot mai rar această poreclă a sa.

( VEZI si cum arata Adrian Năstase în tinerețe, când s-a căsătorit cu Dana Năstase)

Citeste si: Ce familii frumoase au copiii lui Adrian Năstase, Andrei și Mihnea! Imagini de colecție cu nurorile și nepoții

Adrian Năstase, despre motivul pentru care i s-a spus ”Năstase- 7 case”

”Bombonel”, nu este singura poreclă primită de Adrian Năstase de la adversarii săi din politică. Fostului premier i s-a spus multă vreme, ”Năstase- 7 case”, poreclă plecată de la averea sa despre care s-a vorbit foarte mult.( VEZI si ce avere are de fapt Adrian Năstase)

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Năstase susține că nu a avut 7 case, iar că povestea a avut scopul de a se întări faptul că este foarte bogat.

”A fost o poveste care la un moment dat a fost construită pentru a face un adevărat cor media în perioada în care trebuia să fiu condamnat și trebuia să mi se găsească o mulțime de puncte slabe, care să contrabalanseze niște dosare care erau foarte sărace și care aveau o finalitate politică”, a precizat Adrian Năstase despre porecla sa, ”Năstase- 7 case”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dana Năstase, apariție incredibilă la 65 de ani! Cum arată în prezent soția lui Adrian Năstase

A vrut să-l bată Marian Vanghelie pe Adrian Năstase? ”Cel mai complicat moment...” VIDEO

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies