Adrian Năstase, adevărul despre porecla ”Bombonel”! De unde provine de fapt? Dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

”Bombonel”, aceasta era porecla preferată a adversarilor din politică pentru Adrian Năstase. Iar această porecla l-a însoțit pe fostul premier și după ce a ieșit din PSD și de pe scena politică a țării.

Adrian Nastase, despre porecla Bombonel
Autor: Catalina Lohan

In articol:

”Bombonel”, așa îi spunea lui Adrian Năstase, Corneliu Vadim Tudor în pamfletele sale din revista ”România Mare”. Și mulți au spus că această poreclă a fost dată chiar de Vadim Tudor. Însă, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Năstase lămurește misterul acestei porecle și spune că nu Corneliu Vadim Tudor a fost cel care i-a dat-o.

Adrian Nastase PSD
Adrian Nastase, pe vremea cand era liderul PSD, si adversarii ii spuneau Bombonel

Citeste si: Adrian Năstase, confesiuni despre perioada detenției: ”Este o experiență traumatică, este o experiență dură”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

”În primul rând, ea nu a apărut prin Vadim. A apărut în perioada 92-96 și nu era legată de Vadim. A fost construită altfel. Bănuiesc că cei care mi-au spus așa, m-au văzut mai delicat, mai bun, mai blând, mai gentil și din cauza asta mi-au spus așa. Alții, pe de altă parte, au spus că sunt foarte dur, că eram dictator, și tot felul de alte porecle...Îi rog să se hotărască”, a spus ironic, Adrian Năstase, care a precizat că în ultima perioadă s-a folosit tot mai rar această poreclă a sa.

( VEZI si cum arata Adrian Năstase în tinerețe, când s-a căsătorit cu Dana Năstase)

Citeste si: Ce familii frumoase au copiii lui Adrian Năstase, Andrei și Mihnea! Imagini de colecție cu nurorile și nepoții

Adrian Năstase, despre motivul pentru care i s-a spus ”Năstase- 7 case”

”Bombonel”, nu este singura poreclă primită de Adrian Năstase de la adversarii săi din politică. Fostului premier i s-a spus multă vreme, ”Năstase- 7 case”, poreclă plecată de la averea sa despre care s-a vorbit foarte mult.( VEZI si ce avere are de fapt Adrian Năstase)

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Năstase susține că nu a avut 7 case, iar că povestea a avut scopul de a se întări faptul că este foarte bogat.

”A fost o poveste care la un moment dat a fost construită pentru a face un adevărat cor media în perioada în care trebuia să fiu condamnat și trebuia să mi se găsească o mulțime de puncte slabe, care să contrabalanseze niște dosare care erau foarte sărace și care aveau o finalitate politică”, a precizat Adrian Năstase despre porecla sa, ”Năstase- 7 case”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dana Năstase, apariție incredibilă la 65 de ani! Cum arată în prezent soția lui Adrian Năstase

A vrut să-l bată Marian Vanghelie pe Adrian Năstase? ”Cel mai complicat moment...” VIDEO

Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies