Adrian Nastase, primele declaratii dupa eliberare! "Am oferte de la un guvern strain si acum astept oferte de la regizori pentru un film!"

Adrian Nastase a fost eliberat conditionat astazi si in aceasta seara a parasit Penitenciarul Jilava dupa 605 zile de detentie. ##VIDEO229095##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereFostul premier se afla intr-o stare extrem de buna, doar mai albit din cauza penitenciarului. "Incercarile din ultima perioada m-au intarit, dar acum am nevoie de ceva timp pentru a ma concentra la proiectele de viitor. Vreau sa stau putin timp cu familia mea. Consider ca in tara, anul viitor ar fi nevoie de alegeri anticipate pentru ca este nevoie de o schimbare de oameni care sa poata guverna si mai e nevoie de o profesionalizare a guvernantilor. Eu pot sa va spun ca, personal, am oferte de la un guvern din afara. Mi-a facut mare placere sa primes si oferte si de la mai multe companii multinationale. Oricum, daca nu mai este nevoie de mine in Romania, in mod evident va trebui sa gasesc un drum pentru viitor. Astept si propuneri din partea regizorilor pentru a face un film despre viata mea", a declarat Adrian Nastase la iesirea din penitenciar.

##VIDEO229107##


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate