Adrian Porumboiu despre filmul in care joaca poker cu Giovani Becali: “Pe masa erau doar cateva bancnote de 50 de euro“

In urma cu doua zile, WOWbiz.ro a publicat un filmulet cu Giovani Becali, la o partida de carti cu Adrian Porumboiu. Acesta din urma a tinut sa isi faca public punctul de vedere referitor la cele aparute si sa infirme faptul ca ar fi pierdut, in acea seara, suma de 350.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere“Filmuletul respectiv a fost facut de presedintele clubului FC Vaslui, care, in treacat fie spus, a avut si are ca principala preocupare inregistrarea video si audio a tuturor persoanelor pe care le cunoaste (indiferent ca e vorba despre prieteni, rude sau chiar nevasta). Nu a fost vorba de o suma atat de mare (n.r. 350.000 de euro) sa se piarda la asemenea joc. Se poate observa usor ca pe masa erau doar cateva bancnote de 50 de euro. Mai mult decat atat, intalnirea cu Giovanni nu a fost sub nicio forma inainte cu o luna ca acesta sa fie arestat“, a precizat Porumboiu.fara descriere

El a dorit sa vorbeasca si despre faptul ca banii pe care i-ar fi jucat ar fi fost din salariile jucatorilor de la Vaslui: “Suma vehiculata ca ar fi fost pierduta de mine din salariile jucatorilor este o nebunie. La data respectiva eu nu mai controlam clubul si plata salariilor nu intra in atributiile mele. Iar ca o gluma de final, vreau sa adaug ca una din secventele reale din filmulet o reprezinta bocancul individului care inregistreaza, din care reiese clar o “talpa de neam prost”. In rest, orice comentarii sunt de prisos”, a conchis Porumboiu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate