Paparazzi

Adrian Sarbu, gest de tandrete cu iubita, in public! Mogulul se iubeste cu o regizoare de 29 de ani VIDEO EXCLUSIV

Adrian Sarbu si-a scos iubita in lume.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Adrian Sarbu, gest de tandrete cu iubita, in public! Mogulul se iubeste cu o regizoare de 29 de ani VIDEO EXCLUSIVicon photo


Adrian Sarbu (62 ani) s-a mai linistit dupa ce a terminat cu televiziunea si chiar daca are in continuare probleme in justitie, mogulul pare sa le priveasca cu detasare. Dovada in acest sens apare si in imaginile surprinse zilele trecute de paparazzi WOWbiz.ro, care il prezinta pe Sarbu in compania iubitei lui, regizoarea Cristina Iacob, in varsta de 29 de ani.


Galateanca si-a schimbat look-ul in sensul ca s-a tuns si ca si-a asortat sacosica la maiou. De cealalta parte, Sarbu a dovedit inca o data ca nu pune nici cel mai mic pret pe moda, el plimbandu-se prin Bucuresti intr-un tricou alb semi-transparent, cu cateva numere mai mare decat ar fi trebuit. Cei doi par sa aiba o relatie excelenta, din moment ce mogulul o tine grijuliu de mana pe Cristina, un gest public destul de rar la acest nivel.


Adrian Sarbu, un personaj care a schimbat regulile in lumea televiziunii, se confrunta cu acuzatii de evaziune fiscala, dar si cu probleme financiare, el fiind deja exacutat silit cu cateva imobile. Chiar si in aceste conditii, Sarbu pare destul de relaxat, cel putin aparent. 

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune