Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei, în costume populare la Teo

Adrian și Larisa, foști concurenți la Puterea Dragostei, au fost invitați la Teo Show. Au venit îmbrăcați în costume populare românești.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Adrian și Larisa, cei doi foști concurenți de la emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, Puterea Dragostei, au venit încă o dată la Teo Show.

Adrian și Larisa și-au făcut apariția în costume populare românești. Larisa adoră să cânte muzică populară, iar lui Adrian îi place să o asculte.

Citeste si: Ana Maria Stamen s-a întors în țară! Primele imagini cu Războinica de la Exatlon după ce a părăsit competiția EXCLUSIV

fara descriere

Tânărul i-a făcut o scurtă declarație de dragoste, chiar dacă amândoi au spus că, cel puțin deocamdată, nu formează un cuplu. "O plac foarte mult!", a spus Adrian. "Eu ştiu că mă place foarte mult. Şi eu îl plac foarte mult. Deocamdată nu ne iubim!", a completat imediat și Larisa.  "Vreau să ştii că de azi înainte viaţa, sufletul şi inima mea sunt toate pentru tine!", a spus Adrian, privind-o în ochi pe blonda Larisa. "Trebuie să ne mai cunoaștem", a adăugat apoi Adrian.

Larisa a cântat live muzică populară!

Larisa a cântat live muzică populară în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Adrian i-a stat alături și a dansat împreună cu ea.

Larisa s-a cam fâstâcit atunci când au fost difuzate imagini de arhivă cu ea. Pe vremea aceea era doar o puștoaică și încă nu-și făcuse operațiile estetice. Larisa a pus mâinile la ochi, rușinată. "M-am schimbat mult de atunci. Și pe interior, și pe exterior m-am schimbat", a spus Larisa. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate