Adrian şi Rafaela şi-au aruncat vorbe grele! Lucrurile au degenerat şi concurentul de la Puterea Dragostei a părăsit emisiunea

Autor: A.N.C.
 
Rafaela a mărturisit în emisiunea Puterea Dragostei că nu are încredere în sentimentele lui Adrian faţă de Raluca, iar de aici până la un adevărat scandal a fost doar un pas. 
 
Adrian şi-a ieşit din fire şi a ales să părăsească emisiunea pentru câteva minute, pentru a se linişti. 
 
 
"El nu ţine la ea.
Nu îi oferă încredere. Nu are încredere în ea şi relaţie. Mereu zice că îi e teamă, frică, că vin alte fete. El a venit pentru show. De două zile ea s-a schimbat total. Nu mai e fata vesela de la început. Eu şi Raluca am vorbit. Nu vreau să vorbească el. Da, am vorbit şi cu Raluca. Am vrut să fac un joc. Mi-am dat seama că el nu o place", a spus Rafaela. 
 

 

 
"Îmi este teamă să nu îşi bată cineva joc de mine. La început îmi este cel mai teamă. Nu ai cum să ai încredere de la început, nu cunoşti un om nici după 20 de ani.
Eu nu sunt speriată că el pleacă. Îmi era frică să nu vină altă fată şi să strice tot. Nu-mi place agresivitatea. Nu mă simt bine când e tensiune. Mă simt la mijloc. Ea e prietenă bună, el e iubitul meu", a spus Raluca.
 
"Mi-a zis Rafaela? Mă laşi să vorbesc? Mi-a zis să facă un joc. Ca şi cum eu nu o plac pe Raluca.
Eu nu am vrut, i-am zis că fac ce simt. I-au zis Ralucăi că dacă ea pleacă, eu plec cu ea la Cluj.", a spus Adrian.
 
"Eu am sentimente puternice faţă de tine, pentru mine nu contează ce crede lumea. Nu contează ce zic ceilalţi. Fiecare îşi spune opinia. Eu nu te părăsesc pentru nimeni şi nimic", a mai spus Raluca. 
 
"Rafaela este tupeistă, e maxim de tupeistă.
E nesimţită. O să ajung la părerea mea de la început. În relaţia mea nu se bagă nimeni. Nici familia, nici mama. nici tata, nimeni. Se bagă o tută?", a mai adăugat Adrian.
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu vremea în Bucureşti şi în ţară? Corespondenţă speciala de la Petre Nechita, reporter Ştirile Kanal D

Roxana de la Puterea Dragostei, lacrimi de durere după ce Valentin a decis să iasă din casă, fără a oferi o şansă relaţiei: "Trebuia să-mi zici de la început"

Hannelore şi Bogdan, confruntarea finală! Radu Vâlcan, şocat de comportamentul concurentei

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Lovitură cruntă pentru ProTV! S-a aflat adevărul. O mare vedetă nu s-a mai abţinut

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies