Adrian Sina, facut albie de porci de catre fanii trupei Akcent!

Adrian Sina a fost luat in colimator de catre fanii trupei Akcent! Aproape la fiecare postare a lui Adrian Sina pe pagina de Facebook Akcent, pe care o controleaza doar el (in mod abuziv, dupa cum sustin Mihai Gruia si Sorin Brotnei), fanii il acuza ca si-a insusit numele.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAdrian Sina"Akcent nu inseamna o singura persoana, rusine!”, “Faci “abuz” de personalitate facandu-ti reclama tie! Nu procedezi corect nici fata de tine! Akcent e o formatie si nu o persoana care-si posteaza poze pentru un like!”, sunt doar cateva dintre comentariile pe care le-au lasat fanii pe pagina de Facebook.

De cele mai multe ori insa, Adrian Sina sterge comentariile negative, pastrandu-le doar pe cele pozitive si ale fanilor internationali, care nu stiu situatia reala si actuala a trupei, sau cel putin asta ii reproseaza fanii.fara descriereTrupa Akcent s-a destramatfara descriereFanii il trag la raspundere pe Adi Sina

Sorin Brotnei, Mihai Gruia si Adrian Sina, componentii trupei Akcent, se afla in plin scandal in ceea ce priveste brand-ul Akcent pe care Sina si l-a insusit, cei trei fiind in continuare sub contract pana la finalul anului 2014.fara descrierefara descriere

Scandalul a inceput cu ceva timp in urma, cand Adrian Sina a solicitat mai multi bani decat pana in acel moment, iar cei doi, Mihai Gruia si Sorin Brotnei, nu au acceptat. Desi cei doi au sugerat ca mai bine isi vede fiecare de treaba lui separat si Akcent se termina frumos, Adrian Sina a preferat sa-si insuseasca numele si sa continue sa apara in concerte, fara ca ceilalti doi membri sa stie macar, sub numele Akcent.

Surpriza! Sorin de la Akcent participa la “Dansez pentru tine”! Cantaretul a inceput deja antrenamentele

Mihai de la Akcent si sotia lui, Laura, se pregatesc sa infieze un copil!

EXCLUSIV! Un necaz nu vine niciodata singur! In plin scandal cu trupa, Sorin de la Akcent s-a despartit din nou de iubita lui! Afla care e motivul!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate