Adrian Sina la WinterKiss: "Cand eram mic, voiam sa ma fac padurar. Imi placeau costumele"

Adi Sina a fost invitatul lui Alice Tudor si a DJ-ilor de la Moving Elements in studioul WinterKiss de langa partia Bradul din Poiana Brasov.

Distribuie pe:

fara descriereArtistul a cantat in fata zecilor de Kissomani veniti la schi, s-a fotografia cu fanii si a raspuns la intrebarile puse de Alice.

"Sunt foarte bucuros ca azi, in ajunul Craciunului, sunt aici, pe partie. Este absolut minunat", le-a declarat Adrian Sina Kissomanilor.

"Este primul drum pe care l-am facut iarna aceasta la munte. O sa mai raman doua zile aici si sper sa avem vreme buna de schi", a spus el.

Invitatul a marturisit ca ii plac sporturile de iarna. "Schiez de cativa ani si in fiecare iarna ma duc la schi. Imi rezerv o saptamana cel putin pentru schi", a declarat Sina la Kiss FM

"Sunt foarte mult plecat, dar locuiesc in Romania, in Bucuresti, locuiesc in Pantelimon. Sunt la curent cu tot ce se intampla in Romania. Iubesc Romania", a mai declarat acesta.

Iscodit de Alice, Adrian a marturisit ca, in copilarie, nu visa la o cariera artistica:"Cand eram mic, voiam sa ma fac padurar. Nu mai stiu de ce aveam aceasta dorinta. Cred ca-mi placeau costumele lor".

Raspunzand la o alta intrebare pusa de Alice, Adrian a declarat ca munca e cea mai simpla modalitate de a castiga bani. "Intotdeauna am castigat bani muncind. N-am castigat niciodata la loto. Cea mai simpla metoda de a face bani e sa muncesti", a afirmat Adrian Sina la Kiss FM.

Distractia continua la WinterKiss. Marti, trupa DeepCentral este invitata lui Dan Fintescu si a lui OLiX in studioul Kiss FM din Predeal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate