Adrian Teleșpan, despre orientarea sa sexuală: „M-au înjurat...”

Adrian Teleșpan a vorbit despre orientarea sa sexuală. Ce spune partenerul de concurs al Anei Morodan despre căsătoriile între persoane de același sex.

Autor: M.V.

In articol:


Adrian Teleșpan și Ana Morodan formează unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiunea „Asia”. Cei doi continuă Drumul Elefantului, după ce au fost eliminați.

Partenerul de concurs al „Contesei digitale” a vorbit despre sexualitatea sa. Atunci când vorbește despre orientarea sa sexuală, autorul romanului „Cimitirul” nu stă prea mult pe gânduri.

„Eu nu fac deosebire între homosexuali şi heterosexuali în ceea ce priveşte rolul de părinţi şi am să-ţi spun şi de ce. Din punctul meu de vedere, orice om indiferent de orientarea sexuală, ar trebui să ceară părerea unui specialist înainte de a face copii. Nu toţi oamenii sunt pregătiţi să aibă copii. Eu ştiu oameni chiar din generaţia mea care au făcut un copil fără să fie pregătiţi.

Şi nu le este bine nici lor, nici copilului. Sau să se gândească foarte bine înainte de acest pas. Foarte bine. Nu cred că procrearea este obligatorie. Că există tâmpenia asta care spune că trebuie să te căsătoreşti şi să faci copii, ca să fii în rândul lumii. Nu cred nici că a fi un părinte bun ţine de orientarea sexuală. ”, a spus el pentru life.ro.

Citeste si: A căzut bomba peste Brigitte Sfăt! Fostul ei soț a ieșit din pușcărie! Ovidiu Torj are o fată cu Brigitte EXCLUSIV

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Sperăm că se menține până la nouă luni”

Citeste si: Mario Fresh a cântat manele ca Florin Salam! L-a imitat perfect! "Aș vrea să fac o piesă cu el, e cel mai bun cântăreț din România"

S-ar căsători cu un bărbat

Adrian Teleșpan s-ar căsători cu un bărbat. Scriitorul a vorbit despre căsătorie, dar și despre ideea de a avea copii.

„Da, dacă aş avea cu cine, da. E la fel şi ca la heterosexuali: teoretic te căsătoreşti doar dacă ştii că vrei să faci asta cu adevărat! (…) Nu mi se pare că aduce un surplus de bine într-o relaţie.

Dacă doi oameni sunt fericiţi împreună, două acte n-or să le schimbe cu nimic viaţa, cu toate astea, vezi tu, le-o schimbă, pentru că foarte mulţi devin extrem de închistaţi în treaba asta şi sunt foarte copleşiţi cumva de actul în sine… Vorbesc de cupluri de heterosexuali pe care îi cunosc”, a spus Teleșpan pentru aceeași sursă.

Adrian a fost întrebat ce a pățit după ce a recunoscut că este gay. Acesta a dezvăluit că este extrem de norocos și că niciodată nu a pățit nimic.

„Nu, niciodată, şi m-au înjurat şi foarte puţini… Am fost norocos. Ştiu cazuri care nu au fost la fel”, a mai spus Adrian.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Morodan: ”Am 18 accidente la activ”

Ana Morodan și Teleșpan s-au întors în competiție în locul lui Jojo și al lui Paul Ipate! Primele declarații

Incredibil! Ce făcea Teleșpan în Asia pentru Ana Morodan în fiecare dimineață

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies