Adrian Titieni, distrus după ce și-a văzut fosta soție sărutându-l pătimaș pe Alexandru Papadopol: „Putea să se uite la orice femeie, dar nu la..”

Adrian Titieni nu a primit prea bine vestea că Alexndru Papadopol, coleg de scenă cu el, s-a cuplat cu fosta lui soție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vestea că Alexandru Papadopol s-a cuplat cu Adriana Titieni a surprins pe toată lumea, mai ales că nu a trecut decât o lună de când actorul a semnat actele de divorț și s-a despărțit și în ace de Ioana Ginghină, femeia care i-a fost alături timp de 12 ani. Imaginile apărute în presă au surprins-o pe Ioana care a declarat că era nromal ca fiecare dintre ei să-și găsească un alt partener, dar că ea nu ar fi făcut-o într-un mod atât de public, mai ales că are un copil.

Nici Adrian Titieni nu a fost prea încântat după ce și-a văzut fosta soție în brațele lui Alexandru Papadopol. Ei au divorțat anul trecut, după 20 de ani de căsnicie, și au doi copii împreună, Ariadna, în vârstă de 19 ani, și Marc, în vâțrstă de 20 de ani. Decizia despărțirii i-ar fi aparținut actriței, deși în urmă cu câțiva ani spunea că doar moartea ar putea să o despartă de Adrian Titieni.

Citeste si: Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Cum a reacționat Adrian Titieni când a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și fosta soție

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat pentru Click! surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Mai mult, Adrian Titieni și Alexandru Papadopol joacă de trei ani într-o piesă de teatru, dar acest lucru s-ar putea schimba. „Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Papadopol putea să se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o găsise de bună. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nici o clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeaşi sursă, pentru Click!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P