Adrian Titieni, mesaj dur la adresa fostei soții: ”Când viaţa te loveşte, după momentul de...”

Actorul Adrian Titieni s-a despărțit de soția Adriana, care se iubește acum cu Alexandru Papadopol, și el recent separat de Ioana Ginghină.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Vestea că Alexandru Papadopol s-a cuplat cu Adriana Titieni a surprins pe toată lumea, mai ales că nu a trecut decât o lună de când actorul a semnat actele de divorț și s-a despărțit și în acte de Ioana Ginghină, femeia care i-a fost alături timp de 12 ani.

Citeste si: Adriana Titieni, marcată de divorțul părinților ei! Acum, e rândul ei să divorțeze

Citeste si: Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Nici Adrian Titieni nu a fost prea încântat după ce și-a văzut fosta soție în brațele lui Alexandru Papadopol, au declarat surse din anturajul foștilor soți. Ei au divorțat după 20 de ani de căsnicie și au doi copii împreună, Ariadna, în vârstă de 19 ani, și Marc, în vârstă de 20 de ani.

De altfel, Adrian Titieni a postat ieri un mesaj cu trimitere la situația delicată în care se află: ”Când viaţa te loveşte, după momentul de răzvrătire împotriva ei, după întrebările adresate Celui de Sus, urmează resemnarea şi speranţa că timpul, marele vindecător, are să le rezolve pe toate”, a notat Adrian Titieni. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P