Vedete

Adriana Bahmuţeanu a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu unul dintre băieţii ei: ”Am stat cu sufletul la gură...”

Adriana Bahmuţeanu a trecut prin momente dificile astăzi, după ce a ajuns cu unul dintre copii la spital. Ea a făcut anunţul în urmă cu puţin timp, când le-a dezvăluit prietenilor virtuali că a avut mari emoţii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Adriana Bahmuţeanu a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu unul dintre băieţii ei: ”Am stat cu sufletul la gură...”icon photo


Ziua de astăzi n-a fost deloc uşoară pentru Adriana Bahmuţeanu care a ajuns la spital cu unul dintre băieţii ei. Din fericire, însă, după multe emoţii, totul s-a rezolvat.

Adriana Bahmuţeanu a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu unul dintre băieţii ei: ”Am stat cu sufletul la gură...”


”Mulţumesc medicilor de excepţie cu ajutorul cărora am depăşit astăzi un moment dificil din viaţa noastră! Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie ce se întâmplă în sufletul unei mame când ştie că puiul ei nu se simte bine! Iar eu am pus întotdeauna pe primul plan sănătatea şi siguranţa copiilor mei şi chiar dacă am stat cu sufletul la gură şi am avut emoţii, până la urmă totul a ieşit perfect şi am plecat acasă fericiţi şi sănătoşi!
Mulţumesc doamnei doctor Adina Zamfir şi personalului medical pentru răbdarea şi înţelegerea cu care ne-au îngrijit!!! Şi bunului Dumnezeu care ne iubeşte!”
, a scris ea pe contul personal de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune