Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor: „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine”

Adriana Bahmuțeanu trece printr-o perioadă deosebit de grea după ce a pierdut bătălia pentru custodia copiilor ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Adriana Bahmuțeanu a primit o lovitură grea de la viață și a vorbit în cadrul unei emisiuni despre procesul de custodie cu fostul ei soț. 

Citeste si: Ultima oră! Incendiu într-un mall din Capitală

Citeste si: What's Up și Alice Badea, din nou împreună. Cei doi au dormit împreună după scandal

Citeste si: Anunţul incredibil făcut de Bianca Rus: “Caut fete, doamne voluptoase”

Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor: „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine”

Adriana Bahmuțeanu spune că este mulțumită de rezultatl procesului și că ar fi bine ca și fii ei să beneficieze de luxul lui Silviu Prigoană. 

„Sună rău la prima vedere, dar nu este chiar așa. „Acesta este un proces care durează de patru ani jumătate și nu se mai termină. Un proces în care fostul meu soț a cerut ca cei doi minori să locuiască la dânsul și custodie unică. Între timp, copiii au crescut și la el au, evident, mult mai multe condiții decât ar putea avea vreodată la mine. Evident că de când s-au mărit acești copii au crescut și pretențiile lor la tehnologie.” , a explicat Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni tv.

fara descriere

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a spus că după cel de-al 82 lea proces intentant de tatăl copiilor ei, nu a mai rezistat și a cedat presiunilor. Adriana Bahmuțeanu a cerut ca procesul să fie oprit și cei doi copii să rămână în grija tatălui lor. 

fara descriere

„Evident că am obosit și evident că m-am săturat ca acești doi copii ai mei să fie folosiți între războiul dintre mine și tatăl lor, ei de fapt nu au nicio vină. Sunt foarte mulțumită cu decizia asta. Îmi doresc ca copiii mei să aibă liniște, atât”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a spus că de-a lungul a patru ani a avut proces aprope zilnic. Vedeta a mai declarat că fii ei sunt dependenți de tehnologie și tatăl lor ar avea posibilități mult mai mari să le facă toate plăcerile.

„Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate