Adriana Bahmuteanu: "Am descoperit ca s-a facut fals in acte. Salariul meu a fost micsorat considerabil" - Nu o sa crezi cine i-a facut aceasta 'manevra'

Discutia pe care cuplul Bahmu - Prigoana a avut-o in seara aceasta din cauza procesului pe care aceasta l-a castigat ar putea sa fie ultima picatura care umple paharul. Se pare ca Silviu ar fi facut fals in acte pentru a ii micsora salariul sotiei sale in timpul procesului.

novalue
Autor: I.M.D.

"Lumea ma stie de Bahmu pentru ca de fiecare data cand divortam nu ma lasai sa iti folosesc numele. Am zile in care imi este frica sa merg acasa. Imi pare rau ca vorbim asta la televizor, nu este corect.

Oricum, am descoperit ca s-a facut fals in acte. Salariul meu a fost miscorat considerabil dupa ce am inceput procesul. Nu vreau sa bag pe nimeni la puscarie, dar nu am semnat eu acele acte.

Daca ma duc la munca, sar bodyguarzii mei pe mine si ma controleaza in geanta la iesire. Nu vreau sa dau pe nimeni in judecata, dar o voi face.

Daca ii spun lui Prigoana ce salariu am, face orice posibil sa imi manance si ultimul ban. Asa e",
a spsu Adriana Bahmuteanu pentru Antena 1.

Silviu Prigoana s-a suparat grav pe sotia sa. Acesta este deranjat ca s-a expus in public o problema grava a familiei si a marturisit ca a semnat in locul sotiei sale pentru a ii micsora salariul.

"Ai menajera, bucatar, bona. Iti este frica sa vi acasa? De ce? Sunt zile in care Adriana abia ajunge pe acasa. Discuta o problema neinteresanta. Iubirea nu are legatura cu afacerile, in ele nu exista sentiment.

Eu am semnat pentru Adriana. E sotia mea, am dreptul. Abia astept sa dau eu explicatii la procuror. Sotia mea 7 ani nu a fost la munca, dar a luat bani.
Si acum este reangajata, dar nu vine la munca. Sa o intrebati pe Adriana, sefa de departament, cine sunt subalternii ei.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

A invatat asa de la avocatul ei. 7 ani nu a fost la munca, dar a luat banii de la compania mea.

Plateste ce ai de platit la banci, nu eu te-am pus sa iti iei credite. Bianca ia 16.000 de euro salariu si Bahmu ia un sut in cur. Sotia mea s-a descalificat. Am fost cu ea cand a semnat donatia pentru copiii mei", a spus Prigoana.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies