Adriana Bahmuțeanu, anunț după intervenția chirurgicală suferită: "Intestinele s-au încurcat. Există pericol de deces"

Adriana Bahmuțeanu s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate grave, în ultima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Adriana Bahmuțeanu s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate grave, în ultima perioadă, dar din fericire acum se află în afara oricărui pericol.

Dupa ce a trecut cu bine peste intervenția de saptamâna trecuta, Adriana Bahmuțeanu a explicat cum se simte și ce planuri de viitor are. "La o săptămână dupa o operație de șase ore sa arat așa e mare lucru. A durat atât pentru ca a gasit o încurcatura de mațe. E ca atunci când faci ordine în dulap. Exista pericol de deces, norocul a fost ca s-au întâlnit planetele. Am facut 20 de opera?ii cu anestezie totala. Copiii n-au venit la mine, nici n-am vrut asta. E un șoc pentru ei.", a mai declarat Adriana Bahmuțeanu, într-o emisiune tv.

"Aderentele pe care le avea la defectele abdominale preexistente au facut sa se formeze ghemuri..intestinele s-au încurcat. Ar fi putut duce la deces. O sa facem si kinetoterapie pentru ca a trebuit sa mișc mușchii drepți, sa-i repun la loc, sa reformăm peretele abdominal interior!", a declarat într-o emisiune tv, medicul care a operat-o pe Adriana Bahmuțeanu.

Prima apariție publică a Adrianei Bahmuțeanu, după ce a pierdut custodia copiilor

Adriana Bahmuțeanu și-a făcut apariția la petrecerea organizată în cinstea Oanei Roman. În ciuda greutăților prin care bruneta a trecut, nu și-a pierdut zâmbetul de pe chip. Vizibil abătută, Adriana Bahmuțeanu a venit la petrecere de dragul Oanei Roman. Pe cele două le leagă o prietenie veche, foarte frumoasă.

Vedeta a ales să se îmbrace la paty cu o rochie lungă, neagră, cu paiete strălucitoare, iar pe deasupra a ales să poarte o geacă din blugi deschisă la culoare. De asemenea, nu a lipsit nici machiajul pe care îl poartă în mod normal, mai natural și frumos! Totodată, Adriana Bahmuțeanu a ales să poarte accesorii masive! Mai multe fotografii, în galerie!

Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor

Instanța i-a dat o lovitură dură Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a pierdut custodia celor doi copii minori. Astfel, cei doi locuiesc acum la fostul soț al vedetei. Așa cum a povestit și el, micuții țin o legătură strânsă cu mama lor, vorbind aproape zilnic la telefon.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate