Adriana Bahmuțeanu, campanie electorală printre sicrie și coroane: ”Ăștia vii îți fac mai mult rău decât ăia morți”

Vedeta a pierdut Primăria Sectorului 1, însă a rămas pe poziții, ca întotdeauna!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Instagram]


In articol:

 

Adriana Bahmuțeanu nu a reușit să câștige alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Vedeta, o femeie ambițioasă, care mereu reușelte ce-și propune, a povestit cum a ajuns să-și facă campanie electroală printre morți și sicrie. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit în cadrul emisiunii  ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, cum și-a făcut campanie la serviciile funerare.

Ședințele de campanie la serviciile funerare

Adriana Bahmuțeanu a povestit că la începutul campaniei, aceasta nu știa că șeful de la sectorul 1, cel cu care ea lucra, avea o firmă de servicii funerare, unde s-au ținut majoritatea ședințelor din campania electorală a vedetei.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Instagram]

Nu am știut că șeful de la sectorul 1, cel cu care lucram, are o firmă de servicii funerare. Drept urmare, acolo se țineau ședințele noastre. Omul vindea sicrie, făcea parastase, icoane. Tot ce era”, a precizat fosta soție a lui Prigoană.

Deși acest lucru poate speria pe oricine, Adriana este o femeie curajoasă și pare că n-are frică de nimic. Așadar, fosta candidată a Primăriei Sectorului 1  a declarat că nu i-a fost frică nici măcar o clipă. Mai degrabă, Adriana spune că nu morții sunt problema, ci cei vii, care-ți fac mai mult rău.

Adriana Bahmuțeanu
Firma de pompe funebre, unde Adriana Bahmuțeanu avea ședințele[Sursa foto: Instagram]

Nu îmi era frică. Să știi că e mai bine cu morții, căci morții nu-ți fac niciun rău. Cu ăștia vii e problema, ăștia vii îți fac mai mult rău decât ăia morți”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate că unul dintre șefii ecologiștilor este și patronul firmei de pompe funebre și pentru că acesta a trecut printr-o perioadă ”aglomerată”, i-a invitat pe oamenii de campanie la sediul din Chitila. Ecologiștii au și un sediu de partid, însă s-a preferat această variantă pentru a scuti din timp, mai ales ținând cont de traficul din București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cea mai bizară apariție a unui candidat la urne! Bucureștenii și-au făcut cruce când au văzut asta! Nicăieri în lume nu s-a mai văzut așa ceva

Drama neștiută a lui Clotilde Armand! Primarului Sectorului 1 i-au murit doi copii!

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Imagini incredibile! Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Vedeta-candidat la sectorul 1, surprinsă la o ședință cu stafful ei, printre...

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri în premieră, după ce a pierdut alegerile la sectorul 1! ”Dan Tudorache e un tip rigid și speriat, Clotilde Armand nu știe administrație publică”...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies