Adriana Bahmuțeanu, declarație șocantă despre copii: „Să mai stea și Prigoană cu ei, nu vreau să mă mai stresez”

Adriana Bahmuțeanu este la un pas de a se opera. Ce a spus fosta prezentatoare TV despre faptul ca cei mici vor sta la tatăl său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Adriana Bahmuțeanu s-a împăcat cu ideea că cei doi fii pe care îi are cu Silviu Prigoană vor rămâne la aceștia. Cei doi fii ai săi vor locui, temporar, până la procesul din 9 mai cu tatăl lor, omul de afaceri Silviu Prigoană. Între timp, fosta prezentatoare TV intenționează să facă o intervenție chirurgicală, iar faptul că cei mici stau la tatăl lor o ajută să nu fie îngrijorată cât timp va sta în spital.

Citeste si: Un artist de la noi recunoaște: ”Un cunoscut preot mi-a spus că am farmece făcute”! Dezvăluirile cutremurătoare ale cântărețului îți vor da FIORI RECI pe șira spinării

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei nu o poate uita pe Simina! A recunoscut tot ce simte pentru ea: „E o plăcere să o văd”

Citeste si: Un copil de trei ani a murit la grădiniță, după ce a căzut în fosa septică!

Copiii stau la Prigoană, oricum, din decembrie. Şi, în fond şi la urma urmei, e mai bine aşa. Mie mi-a picat bine, pentru că trebuie să mă duc să mă operez. Am făcut nu ştiu câte analize, CT-uri, RMN-uri, nici eu nu mai ştiu, trebuie să mă operez la peretele abdominal şi tot mă eschivam. Aşa că acum nu vreau să mă mai stresez”, şi-a vărsat Bahmu năduful.

Conform deciziei instanţei, Adriana Bahmuţeanu are dreptul să stea cu băieţii doar două weekend-uri pe lună.

„O să mă duc să-i văd săptămâna viitoare, înainte să mă operez. N-are decât Prigoană să mai stea şi el cu ei. Mie mi-au scos peri albi. Au crescut, au fiţe. Vor telefoane Iphone, nu ştiu ce model şmecher, adidaşi de firmă, haine la fel. Eu nu am bani de fiţele lor, să le ia ta-su, că el are”, a mai spus Adriana, care de luni de zile încearcă să obțină acordul fostului său soț pentru a-i duce pe copii la psiholog.

Vedeta a dezvăluit în urmă cu câteva luni că fiul său cel mare a încercat să se sinucidă și că împreună cu fiul cel mic a reușit să îl împiedice pe acesta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: