Adriana Bahmuteanu este in culmea fericirii! Instanta i-a acordat custodia copiilor: "Il astept pe Prigoana sa vina sa ii ia in weekend"

Instanta a luat astazi o decizie in privinta copiilor din familia Prigoana: Adriana a obtinut custodia, iar Silviu are, evident, drept de vizita pe care sotia sa spera sa il exercite.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Am avut o zi grea, dar sunt foarte fericita. Instanta a luat cea mai corecta decizie si ii multumesc doamnei care ne-a judecat astazi. Mi se pare extrem de corecta decizia ca domnul Prigoana are dreptul sa isi viziteze copii, evident, cum imi doream si eu, doua weekend-uri pe luna, sa vina sa ii ia la ora 10 si sa ii aduca la ora 18. E minunat lucrul acesta pentru ca nu cred ca le-ar fi oferit cele mai bune conditii la el acasa, chiar daca o are foarte frumoasa. Ce vacanta sa aiba copilul meu? Eduard nici nu este inscris in sistemul de invatamant, deci practic nu are vacanta", a declarat Adriana pentru Antena 1.

 

fara descriere

Decizia instantei o bucura pe Bahmu care spera ca macar asa sotul ei sa vina si sa isi viziteze copiii care sunt vizibil afectati de lipsa tatalui in viata lor.

"Ma bucur din suflet si il astept sa vina sa isi ia copii pentru ca Max sufera dupa el. Zilele trecute a venit si mi-a spus ca nu are tatic pentru ca nu vine sa il vada. Eu i-am trimis un mesaj lui Prigoana sa vina cineva sa il ia pe Max, daca nu vrea sa ma vada la ochi, sau sa ii aduc eu copii, dar nu a zis nimic. Sper sa fie responsabil si sa vina sa ii ia", a mai adaugat Bahmu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate