Adriana Bahmuteanu isi plange de mila dupa divortul de Prigoana: "Am plecat de acasa cu 4000 de lei si i-am cheltuit pe toti! Nu imi ajung banii asa ca ma apuc de croitorie!"

Divortul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pare a fi foarte serios de aceasta data. Cei doi au mai trecut prin momente tensionate de-a lungul timpului, dar ruptura survenita de curand pare iremediabila.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

 

fara descriere

Adriana si Sliviu merg pe drumuri diferite, dar se pare ca mai castigat din aceasta "afacere" a fost fostul parlamentar. Adriana nu mai lucreaza la Etno TV si se descurca din ce in ce mai greu cu banii. Totusi, are idei si vrea sa se apuce de afaceri.

 

"Nu imi ajung banii de la Prigoana, desi eu castig destul de bine de la Antena. Acum as vrea sa imi iau o saltea speciala pentru ca am probleme cu coloana si nu am bani. Am plecat de acasa cu 4000 de lei si i-am cheltuit p chirie. Toate hainele mele sunt in continuare la Prigoana. Asta e, vreau sa ma lansez in afaceri. Imi deschid atelier de moda. Imi iau o croitoreasa si o sa fac haine pentru plinuti. Am imaginatie si voi deschide afacerea in curand", a spus Adriana conform celor de la raportmonden.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate