Paparazzi

Adriana Bahmuteanu, la masaj, cu fiul ei! Nu s-au dus la spa, ci s-au asezat pe un scaun special la mall!

Adriana Bahmuteanu a fost filmata de paparazzii WOWbiz.ro la mall!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Vedeta de televiziune a mers la mall impreuna cu unul dintre baietii ei. Adriana Bahmuteanu si-a scos baietelul la film, iar inainte s-au relaxat impreuna pe un scaun special de masaj!

 

Adriana Bahmuteanu, la masaj, cu fiul ei! Nu s-au dus la spa, ci s-au asezat pe un scaun special la mall!icon photo
Bahmuteanca a mers intai la casa de bilete, apoi, dupa ce a cumparat tichetele de acces, s-a retras pe un scaun de masaj! Ea si fiul ei s-au relaxat pret de minute bune, lasandu-se masati, apoi s-au dus linistiti si detensionati in sala de cinema si au vizionat o pelicula. Imaginile au fost filmate de paparazzii WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune