Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Adriana Bahmuțeanu a transmis primul mesaj pe contul ei de Facebook, după ce s-a aflat că va fi operată de urgență.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Pentru ca sanatatea îmi da bătăi de cap, in seara asta am fost internata la Spitalul Sanador și mâine dimineață voi fi operata de către domnul doctor Gabriel Mitulescu, medic cu rezultate excelente și care își iubește profesia mai mult decât orice!!!
Va multumesc pentru mesajele de incurajare și sunt convinsa ca totul va fi bine, ca doar sunt pe mâini bune și am cele mai bune condiții!!!
Va pup și va iubesc, sanatate va doresc!!! ❤️ Pupici și să-mi țineți pumnii!!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu va suferi o intervenție periculoasă

Adriana Bahmuțeanu a vorbit ea însăși, anterior, despre problemele medicale pe care le are și despre faptul că va fi operată.

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.

Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate