Adriana Bahmuteanu, reactie dura la adresa lui Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete: "Esti de acord sa mergi la detectorul de minciuni?"

Cornel Gales a fost acuzat de nenumarate ori ca a intervenit in relatia dintre Ileana Ciuculete si fii sai. De data aceasta Adriana Bahmuteanu este cea care il ataca pe acesta!

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
In cadrul unei emisiune televizate, Cornel Gales a declarat ca isi doreste ca lumea sa inceteze cu  acuzatiile legate de averea Ilenei Ciuculete si implicarea lui in relatia dintre cantareata si fii sai. 
 
"Trebuie să iau măsuri! O să punem pe tapet cine a îmbolnăvit pe cine şi o să urmeze un proces. Am prieteni mari care au văzut că nu am niciun obiect de artă. Bijuteriile au fost împărţite. Mobilierul din casă valora în jur de 4.000 de euro. Nu sunt milionar, sunt angajat. Sunt prea sărac să îmi cumpăr lucruri ieftine. Sunt acuzat că am fost toată viaţa un întreţinut. I-am dedicat în casă un colţ zânicii. Regret că zâna a avut dreptate în legătură cu mentalitatea lui Mugurel. Nu e o casă în care locuiesc zi de zi, e o casă de burlac”, a declarat fostul soţ al Ilenei Ciuculete.
 
Adriana Bahmuteanu nu a mai suportat si l-a luat pus pe Cornel Gales la punct. "În momentul în care iubeşti o femeie îi accepţi şi copiii. Împarţi o bucată de pâine şi cu un câine. Sunt copii care au crescut singuri şi au stat pe la neamuri. Nu s-au drogat şi nu au făcut nenorociri. Nu te judec şi nu te acuz, dar eu consider că ai influenţat-o pe zânică în decizia cu băieţii ei. Cristi, băiatul cel mic, a dormit într-un parc timp de o săptămână. Mă întreb dacă aveţi sentimente umane. Eşti de acord să mergi la detectorul de minciuni?”, a fost replica Adrianei Bahmuteanu 
 
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Lovitura SUPREMĂ pentru Klaus Iohannis! A venit chiar când NU se aștepta sub nicio formă

Horoscop joi, 26 noiembrie. Nativii din zodia Gemeni au nevoie de o pauză, iar Fecioarele rămân alături de cei iubiți orice s-ar întâmpla

Caracteristici zodii: ce defecte ai in functie de zodie

Caracteristici zodii: ce fel de soacra esti in functie de zodie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies