Adriana Bahmuţeanu şi copiii, distruşi de durere: „L-am înmormântat”

Adriana Bahmuțeanu a povestit cum copiii ei au fost distruși de durere când le-a murit canarul. Au înmormântat pasărea într-o cutie de carton.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Adriana Bahmuţeanu a dezvălui în cadrul unei emisiuni că a atunci când a murit animăluţul familiei, un canar, copiii vedetei au fost foarte afectaţi de pierderea lui.  Ea a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-i face să se simtă mai bine. Bruneta a mers la un preot şi l-a rugat să facă o slujbă pentru pasăre. 
 
"Noi iubim foarte mult animalele şi am avut în casa asta menajerie, la un moment dat. Din păcate, canarul a murit. L-am înmormântat, i-am făcut sicriu dintr-o cutie de telefon. L-am dus la biserică, la părintele de aici, de lângă noi. Părintele a zis că va ajunge în Raiul Animalelor. După aceea, l-am dus cu copiii la cimitir, pentru că a fost şi el un membru al familiei, care a dispărut, şi trebuie să mergem din când în când, să îi aprindem câte o lumânărică, să aibă şi el lumină, în Raiul Animalelor", a povestit Adriana Bahmuţeanu afectată! 

Adriana Bahmuțeanu a mai avut şi un căţel, o pisică şi trei broaşte ţestoase

 
"Pisica a fugit, nu ştiu cum, a fugit pe geam... Am avut trei broaşte ţestoase, pe care le-am donat, fiindcă nu le mai puteam ţine în casă, deoarece crescuseră foarte mult şi era foarte greu de schimbat apa în acvariu şi de întreţinut. (...) Acum am rămas cu Bursy. Cred că este al cincilea sau al şaselea câine pe care îl am, în viaţa mea. Am avut tot un bichon. Cred că avea 12 sau 13 ani. Îl chema Bijoux. Copiii îl adorau. La un moment dat, au ieşit în parc cu bona lor, iar bona, crezând că face un lucru bun, i-a dat drumul din lesă. Cred că cineva l-a furat, fiindcă a dispărut în câteva minute. A fost o tragedie naţională... Nu am mai reuşit să îl găsim. Plângeau copiii în fiecare seară şi se rugau la icoană şi la îngeraşi să îl găsim pe Bijoux, să fie bine Bijoux şi, chiar dacă nu îl mai găsim, să aibă grijă de el cine l-a găsit. Îl căutam în fiecare zi în parc, am pus afişe, am dat anunţuri... Degeaba! Au rămas marcaţi copiii", a mărturisit Adrian\ Bahmuţeanu.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate