Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă scandalul! ”Copiii declară că nu vor la tatăl lor fiindcă îi bate şi este violent”

Autor: A.V.
Cearta dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă. Vedeta TV mărturiseşte că fostul ei soţ, Silviu Prigoană, nu ar avea tocmai un comportament frumos cu cei doi fii ai lui, supunându-i la un anumit tratament fizic. 
 
De asemenea, Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că are multe filmuleţe în telefon în care Maximus, fiul cel mai mare, spune că îşi doreşte moartea.

 

 
”Ce interes as avea eu ca mamă, în plin proces de custodie a copiilor, să terorizez şi traumatizez copiii să îi las pe ei să filmeze scenele şocante şi nici măcar să nu şterg filmarea? 
Ce interes as avea acum sa recunosc la tv ca fiul meu vrea sa se sinucidă şi ca repeta asta mai tot timpul, chiar dacă ştiu ca peste ani de zile poate îmi va reproşa asta?
Ce interes are Prigoană sa spună că la el acasă copiii sunt perfecţi şi nu au nevoie de niciun doctor?
Ce l-a determinat pe celălalt copil să îl lege de picioare pe fratele lui, să-i dea şi vreo doua scatoalce şi sa ma cheme victorios "uite mami, am reuşit sa îl blochez ca se arunca pe geam şi a spart tot prin casa!"
Copiii mei se filmeaza unul pe altul non stop.
Asa i-a învăţat tăticul lor. Ca să-mi arate ca a reuşit sa îşi salveze fratele de la moarte, cel mic a filmat cu telefonul.
Am multe filmări în telefonul meu în care fiul meu Maxi spune ca vrea sa se omoare! Acesta este tristul adevăr!
Am filmări depuse la instanta în care copiii se bat sau distrug obiecte!
Le-am păstrat tocmai fiindcă vreau sa demonstrez instantelor judecătoreşti ca ambii copii au nevoie de tratament de specialitate.
Am multe procese verbale de la executori judecătoreşti în care copiii declara ca nu vor la tatal lor fiindcă acesta ii bate şi este violent!!! 
Din păcate, acestea sunt consecinţele unui divorţ toxic: copiii suferă cel mai mult!!!
Ce interes are Prigoana sa nu arate decât o frântură din filmarea respectiva la tv? Ca sa nu se vadă cum cel mic îl lega şi îl bloca pe cel Mare şi cum ma striga sa vad ce a făcut? Ca sa ma mai denigreze la tv? Ca sa câştige copiii pe nedrept inventând tot felul de minciuni despre mine? Pana acum
nu i-a luat nici în vizita şi de multe ori nu i-a pasat dacă au ce sa mănânce!!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu. 
Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cosmina Păsărin s-a măritat! Ce a apărut pe contul personal

Antonia şi-a schimbat look-ul! E de nerecunoscut! Internauţii au comparat-o cu Irina Rimes

Dana Nălbaru, mărturisire neaşteptată: "Mă declar ruptă"

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, decizie radicală în privința carierei sale! Iată ce planuri are talentata actriță!

Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!

Fiul cel mare al Luminiței Anghel, dezvăluiri de coșmar pe internet! Tânărul a dezvăluit că nu se spală de săptămâni întregi, iar motivul i-a uluit pe toți

Cel mai bine păzit secret al Clarei Chia Marti din dormitor! Motivul pentru care Pique a ales-o fără să stea pe gânduri în defavoarea Shakirei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies