Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au “impartit” copiii de Craciun. Vezi unde si cum au ales sa petreaca cei mici!

Pentru prima oara de cand s-au nascut, cei doi fratii Prigoana, Maximus si Eduard, au petrecut sarbatorile separat.

Distribuie pe:

fara descriereDecizia nu a fost dictata nicidecum de o instanta de judecata, in urma unui proces anevoios, si nici nu a avut legatura cu dorintele parintilor celor mici.

Desi pare greu de crezut, alegerea le-a apartinut minorilor, baieteii fostului cuplu Bahmu- Prigoana fiind lasati sa hotarasca unde si cu cine vor sa-si petreaca Craciunul.

fara descriereAstfel, in timp ce Maximus a ales sa mearga la tatal sau si sa stea cu el in toata aceasta perioada, Eduard a dorit sa ramana acasa, alaturi de mama sa. “Unul la mama, altul la tata, asa au petrecut! Nimeni nu s-a suparat, a fost pace si armonie. fara descriereSilviu Prigoana le-a facut celor doi baieti ai sa invitatia si apoi ei au fost lasati sa aleaga. Maximus s-a dus la tata pentru ca spera sa primeasca un telefon foarte performant, lucru care s-a si intamplat, iar mezinul a vrut sa stea cu mama si bunica, acasa.

(Vezi aici unde si cum au petrecut pustii lui Bahmu si ai lui Prigoana Craciunul de anul trecut. Video!)

fara descriereMaximus petrece acum alaturi de fratii sai cei mari si copiii Mihaelei. Acum, dupa ce s-a ajuns in acest punct si copiii sunt lasati sa decida singuri, ar fi bine daca s-ar imbunatati si comunicarea intre parinti. fara descriereSpre binele copiilor, acestia ar trebui sa vorbeasca si sa se sfatuiasca impreuna si fara sa apeleze la intermediari”, ne-a declarat o persoana din preajma familiei.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate