Stiri

Adriana Iliescu a venit sa isi sustina fiica la Evaluarea Nationala! Ce sfat de viata i-a dat Elizei? "Sa faca copil de tanara pentru ca nu stie ce surprize ii poate face organismul"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adriana Iliescu a venit sa isi sustina fiica la Evaluarea Nationala! Ce sfat de viata i-a dat Elizei? "Sa faca copil de tanara pentru ca nu stie ce surprize ii poate face organismul"icon photo

Pentru prima data dupa 4 ani, Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din lume, dezvaluie totul despre relatia cu fiica ei. Eliza are 13 ani si a sustinut astazi proba de matematica la examenul de Evaluare Nationala.
Alaturi de ea a fost mama ei, care a condus-o pana la intrarea in scoala.

"Da, am emotii", a spus Eliza.

"Hai sa fie cu noroc!", i-a spus mama ei.


Au trecut 13 ani de cand Adriana Iliescu aducea pe lume primul ei copil, ceea ce pentru multi parea imposibil, pentru ea visul devenea, in sfarsit, realitate.

 "Nicio secunda din viata mea nu am crezut ca nu am sa am copil. Am stiut ca exista metode, metoda se aplica si la o femeie de 30 de ani, problema e daca organismul tine sarcina. Ea e fericita ca mama ei a facut un record. I-am spus sa fie atenta, sa aiba copii de tanara, pentru ca nu stie ce surprize ii poate aduce organismul. Ea nu ar fi mers la scoala daca nu veneam si eu cu ea. Mi-as fi dorit sa fie mai independenta.", a spus Adriana Iliescu.

Eliza pare ca a mostenit pasiunea pentru domeniile umaniste, asemenea mamei ei.

"Nu e pasionata de matematica. Ea vrea stiinte juridice, dar vreau sa faca si filologia in paralel.", a mai spus Adriana Iliescu.

Fosta profesoara de limba romana si-a ajutat fiica cu pregatirile pentru examene.

"Eliza are inclinatii pentru stiintele umaniste. Sa ne ajuta Dumnezeu, sa fim sanatosi, Ii place sa citeasca si ceea ce e uimitor pentru mine e foarte buna la gramatica.", a mai adaugat mama Elizei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune