Adriana Iliescu, executată de Statul Român! Cea mai bătrână mamă a pierdut procesul cu ANAF și e bună de plată! Situație disperată pentru femeia de 82 de ani! EXCLUSIV

Lovitură grea pentru cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu a pierdut procesul cu ANAF și va fi executată silit.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ajunsă la venerabila vârstă de 82 de ani, Adriana Iliescu a ajuns într-o situație extrem de neplăcută. Ea va fi executată silit de ANAF, după ce a pierdut procesul cu Statul Român pentru că nu a avut cu ce să plătească taxa de timbru.

Adriana Iliescu a pierdut pentru că nu a achitat taxa de timbru

În luna februarie a acestui an, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare venit din partea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București, Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice. Contestația a fost depusă în instanță, la Judecătoria Bălcești, acolo unde Adriana Iliescu deține o moștenire pentru care se luptă de mulți ani cu rudele ei. Săptămâna trecută, judecătorii au dat și verdictul: ”Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti. Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii”.

Citeste si: Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Practic, Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru că nu a plătit la timp taxa de timbru, care reprezintă un procent din suma pe care cele două părți o dispută. Hotărârea instanței nu este însă una definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu face contestatie! Cea mai batrana mama din Romania cere reexaminarea lucrarilor fiicei sale la Evaluarea Nationala! Eliza a luat la matematica nota 4,55 EXCLUSIV

Tot săptămâna trecută, Adriana Iliescu a mai primit o veste teribilă. Ea a pierdut defitiv și procesul pentru moștenirea pe care dorea s-o lase Elizei, situată în Bălcești, Vâlcea. Cea mai bătrână mamă formulase o contestație în anulare (o formă excepțională de atac a unei decizii judecătorești), care a fost respinsă.

Cea mai bătrână mamă a rămas fără o parte din avere

Adriana Iliescu s-a judecat mai bine de un deceniu pentru o parcelă de pământ pe care rudele ai au vândut-o în 2004. Este vorba despre un teren care folosea ca drum de servitute până la casa părintească a Adrianei Iliescu. Rudele femeii au înstrăinat însă toată suprafața de teren, inclusiv părțile comune, ceea ce i-a îngreunat Adrianei Iliescu accesul către proprietatea ei.

Adriana Iliescu și fiica ei
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Femeia și-a dat în judecată rudele dar și pe noii proprietari, solicitând anularea contractului de vânzare-cumpărare, însă a pierdut toate procesele după ce s-a stabilit că atât vânzătorii cât și cumpărătorii au fost de bună credință. Adriana Iliescu a mărturisit că trece printr-o perioadă complicată din punct de vedere material și avea speranțe foarte mari că va reuși să-și întregească moștenirea, pe care, la rândul ei, să i-o transmită fiicei ei, Eliza.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu: ”Eu, azi-noapte, am visat că a murit Ion Iliescu, vă jur!”

Adriana Iliescu, gest neasteptat pentru fiica sa! Cea mai batrana mama din Romania ar face orice sa o stie bine

Adriana Iliescu a socat intreaga tara cand a adus pe lume o fetita, la varsta de 72 de ani! Ce se intampla ACUM cu cele doua! "Este posibil sa mai am un copil. Sunt..."

Ce a facut celebra mama Adriana Iliescu, azi, cand scolile au fost inchise!

Ungurii fac legea în România! Lovitură totală în inima Transilvaniei: România nu este...

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

BĂTUTĂ și de TATĂ, și de SOȚ! Dureroasa dezvăluire a unei vedete tv

Adriana Iliescu a socat intreaga tara cand a adus pe lume o fetita, la varsta de 72 de ani! Ce se intampla ACUM cu cele doua! "Este posibil sa mai am un copil. Sunt..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies