Adriana Iliescu şi Eliza stau în condiţii groaznice în apartamentul din Capitală. Motivul pentru care nu-l renovează

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă, şi fiica sa, Eliza, trăiesc în condiţii grele în apartamentul din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Adriana Iliescu, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai bătrână mamă, şi fiica ei, Eliza, trăiesc în condiţii grele în apartamentul din Bucureşti. Apartamentul în care cele două locuiesc, din Drumul Taberei, nu mai este renovat de ceva timp, pereţii fiind plini de igrasei. Adriana Iliescu nu-şi permite să investească bani în apartament, deoarece există alte cheltuieli pe lângă, scrie Cancan.

Adriana Iliescu are o pensie de aproape 2000 de lei, aşa cum a declarat pentru presă. Cea mai bătrână mamă s-a decis să-i lase moştenire tot fiicei sale: “Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”.

De asemenea, Adriana Iliescu a mărturisit că îi va lăsa fiicei sale, Eliza, drept moştenire două apartamente, micuţa fiind lăsată în grija medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să devină mamă: ”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate