Adriana Iliescu tot mai trista! Dupa contestatie, Eliza Iliescu ar putea sa piarda si sansa de a ajunge la liceele pe care si le doreste! Fetei celei mai batrane mame i-a scazut media la Evaluarea Nationala

Vesti tot mai triste pentru Adriana Iliescu, cea mai batrana mama! Dupa contestatie, notele de la Evaluarea Nationala ale Elizei, au scazut.

Autor: C.L.

Nemultumita de notele de la Evaluare Nationala, Eliza Iliescu si-a dorit sa faca o contestatie. A facut-o la ambele materii, si culmea, la ambele, notele au scazut. Astfel, Eliza avea nota 8,50 la romana si a ajuns la 7,80, iar la matematica avea 4,55 si a scazut la 4.50. Asa ca, dupa contestatie, media ei a ajuns la 6,15.

Din pacate, cu o astfel de medie, Eliza risca sa nu fie admisa nici macar la cele doua licee la care se reorientase Adriana Iliescu in urma notele obtinute de fiica ei la Evaluare, inainte de contestatie.
Initial, Elisa avea media generala 6,52, acum a ajuns la 6,15.

Primul liceu pe lista preferintelor Elizei era initial “Dimitrie Gusti”, numai ca anul trecut, ultima medie de admitere a fost 6,40 la Stiinte Solciale, iar cel de-al doilea liceu este  “Dimitrie Paciurea”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Iliescu a venit sa isi sustina fiica la Evaluarea Nationala! Ce sfat de viata i-a dat Elizei? "Sa faca copil de tanara pentru ca nu stie ce surprize ii poate face...

Adriana Iliescu s-a simtit rau in ziua in care Eliza a sustinut Evaluarea Nationala! Iata ce a facut la examen fiica celei mai batrane mame din Romania! EXCLUSIV

Evaluarea Nationala 2018. Cum se calculeaza de fapt nota de admitere in liceu! Ce se intampla cu elevii care au aceeasi medie?

Evaluarea nationala 2018, calendar complet – tot ce trebuie sa stii despre examenele nationale

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Evaluarea Nationala 2018. Cum se calculeaza de fapt nota de admitere in liceu! Ce se intampla cu elevii care au aceeasi medie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies