Adriana Săftoiu aruncă bomba în cazul crimelor din Caracal: „Acel monstru nu e singur”

Ce spune Adriana Săftoiu despre crimele din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Fostul purtător de cuvânt al Președintelui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, reacționează, după ce astăzi au ieșit la iveală stenogramele Alexandrei cu operatorii de la 112.

Aceasta a anunțat încă de aseară în cadrul unei emisiuni TV că discuțiile dintre Alexandra Măceșanu și operatorii de la 112 sunt cutremurătoare și că speră ca acestea să nu iasă la iveală.

Citeste si: Puterea dragostei 31 iulie. Jador se ceartă cu Ella: "Fata asta se dă îndrăgostită de mine!"

Citeste si: Planul malefic al criminalului de la Caracal: voia să-și vândă casa și să se mute la munte

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu câinii criminalului Gheorghe Dincă! Imaginile groazei, cum au fost surprinși

Însă, astăzi au apărut în public stenogramele, oferite chiar de către unchiul victimei, Alexandru Cumpănașu, dar și niște probe audio, în care se aude cât de calmă este copila, deși este în pericol de moarte.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu ați auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziți vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înțeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci...cazul, cazul, oameni buni...e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa.

De asemenea, Adriana Săftoiu face și alte acuzații:

E o manipulare şi o intoxicare publică insuportabiă în cazul Caracal, care mă înfurie teribil. E o încercare disperată de a îndepărta atenția de la ceea ce contează: modul în care a acționat poliția din Caracal, alături de procurori. Pentru că ei puteau să acționeze. Cine pe cine vrea să ascundă?

În spațiul public, a apărut un pretins raport al MAI (spun “pretins” pentru că a apărut pe surse și încă MAI nu l-a negat), care prezintă un dialog între polițist si Alexandra, cu detalii care nu apar in cele trei conversații de la 112.

Există dovada acestui dialog dintre polițist şi Alexandra, care pare să fi avut loc în afara cadrului “112”? ? Pentru că, din ce am auzit ieri, la Comisie, dialogul Alexandrei cu operatorul 112 si polițist e total diferit de ceea ce cuprinde acest raport al MAI care a apărut public. Nu înțeleg când a avut timp polițistul să mai ia legătura cu Alexandra. Pentru că, după cea de-a treia convorbire dintre Alexandra şi 112, s-a lăsat tăcere. STS a încercat de 9 ori să ia legătura cu ea. Telefonul era inchis. Cum a putut acel polițist să mai ia legătura cu ea?

Cineva minte, şi minte pentru a încerca cu disperare să acopere o realitate cruntă”, a mai scris Adriana Săftoiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate