LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Aeroportul Wellington din Noua Zeelanda a fost “cucerit” de personajele din “Stapanul inelelor” si "Hobitul"

Tematica filmului Lord of The Rings(n.r. Stapanul inelelor) pare sa devina o noua moda in aviatie, anunta pilotmagazin.ro.

Distribuie pe:

fara descrierePersonajele din celebra trilogie au “ocupat” aeroportul din orasul Wellington din Noua Zeelanda! Motivul e simplu... autoritatile doresc sa promoveze noua productie "Hobitul", un episod a carui actiune se petrece inaintea celor din trilogie.

Aviatia din Noua Zeelanda a fost cucerita de ceva vreme de personajele celebrei trilogii, “Stapanul inelelor”, noteaza portalul pilotmagazin.ro  De putin timp, la bordul aeronavelor companiei  Air New Zeeland ruleaza, chiar inainte de decolare, un clip de prezentare a masurilor de siguranta de  la bordul avioanelor, in care pasagerii si personalul de la bord erau personaje ale celebrei ecranizari. Mai nou, responsabilii aeroportului din Wellington, tot din Noua Zeelanda au personalizat aerogara, alegand, bineinteles, ca tematica tot “Stapanul Inelelor”.

Dupa cum se vede in imagine, Gollum, personajul devenit celebru pentru replica “My precious!” intinde mana, poftind la pestele unui fast-food dintr-un terminal. Actiunile fac parte dintr-o campanie de promovare a celui mai nou film, "Hobitul", a carui actiune se petrece inainte de cea din trilogie. De altfel, si la noi, prin marile intersectii din Bucuresti au aparut manechine care reprezinta personaje din noua productie.

Foto:


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate