Afacerea cu bijuterii a lui Jojo este un eşec uriaş! În 3 ani, blonda a câştigat doar 2.500 de euro ! EXCLUSIV

Datele financiare arată că afacerea cu bijuterii a lui Jojo este un eşec uriaş.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că afacerea cu bijuterii a lui Jojo este un eşec uriaş. În 2015, vedeta care a participat la Asia Express, alături de soţul ei, Paul Ipate, şi-a deschis un magazin online de bijuterii, colecţia având numele de Gramaldy. La vremea respectivă, Jojo a mărturisit că ea crează bijuteriile, după ce a absolvit un curs de specialitate. (vezi mesajul lui Jojo după ce a părăsit Drumul Elefantului)

Citeste si: Ana Morodan și Teleșpan s-au întors în competiție în locul lui Jojo și al lui Paul Ipate! Primele declarații

Citeste si: Idila uitată: Jojo și Liviu Vârciu au fost iubiți, până când ea l-ar fi înșelat! Acum, sunt colegi de emisiune

Citeste si: Jojo a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate pe care le-a avut! "Nu mă mai doare"

Afacerea cu bijuterii a lui Jojo este un eşec uriaş: "Pierd noţiunea timpului când asamblez o bijuterie" 

“Îţi trebuie răbdare, voinţă şi precizie. Însa eu le am pe toate, atunci când fac un lucru de care sunt cu adevărat pasionată. Sunt în stare să pictez ore în şir şi pierd noţiunea timpului când trebuie să topesc, să pilesc, să modelez şi să asamblez o bijuterie! E un lucru incredibil să vezi cum se naşte ceva din mâinile tale! Am vrut să merg la un curs de specialitate care să mă înveţe mai mult despre lumea fascinantă a bijuteriilor. Noţiunile noi îmi vor fi de mare ajutor şi în ceea ce priveşte partea de creaţie”, a dezvăluit Jojo.  

Afacerea cu bijuterii a lui Jojo este un eşec uriaş. Profitul a fost de câteva mii de lei pe an

În ciuda pasiunii, afacerea cu bijuterii a lui Jojo este un eşec uriaş. Firma prin care se desfăşoară activitatea magazinului cu bijuerii, Grama Vision SRL, a bifat profituri minime de la înfiinţare: 6.643 de lei (în 2015), 1.843 lei (în 2016) şi 3.253 lei (în 2017). Aşadar, în 3 ani, Jojo a câştigat 11.739 de lei, adică aproximav 2.500 de euro, ceea ce înseamnă aproape 70 de euro pe lună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: