Afacerea cu care Anda Călin vrea să dea lovitura. Iubita lui Liviu Vârciu a investit 50.000 de euro pentru a-și vedea visul cu ochii: "Voi sta acolo în fiecare zi și mă voi ocupa personal"

Anda Călin are propria afacere. În ce a investit zeci de mii de euro?

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

După ce și-a ajutat iubitul să-și lanseze propriul film, Anda Călin a decis că este momentul să facă și ea câteva schimbări pe plan profesional. Partenera lui Liviu Vârciu a hotărât să-și deschidă o afacere în Capitală, în care a investit nu mai puțin de 50.000

de euro.

Citește și: Liviu Vârciu, vestea la care nimeni nu se aștepta. Se pregătește să facă o schimbare radicală: „Prima dată nu a fost soluția cea mai inspirată, nu vreau să trec prin ce am mai trecut"

Cu ce afacere vrea Anda Călin să dea lovitura?

Anda Călin a decis să-și facă debutul în lumea antreprenoriatului. Iubita lui Liviu Vârciu și-a deschis propria afacere în București, iar de câteva zile se bucură de statutul de patron.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citește și: ”Până acum totul a fost în regulă” Liviu Vârciu, părere sinceră despre iubitul fiicei sale. Ce spune artistul despre relația de iubire a Carminei

Este vorba despre un salon de înfrumusețare amplasat în zona Pipera, în care bruneta a investit suma de 50.000 de euro: "E afacerea mea. Voi sta acolo în fiecare zi și mă voi ocupa personal de dimineață, până iau băiatul de la grădiniță. Am toate serviciile, inclusiv pentru remodelare corporală. Am investit destul de mult.", a declarat Anda Călin, pentru playtech.ro.

Anda Călin afacere

Anda Călin 

[Sursa foto: Instagram]

Liviu Vârciu se zbate pentru a-și lansa al doilea film

Dacă Anda Călin a reușit să-și vadă visul împlinit, nu același lucru putem spune și despre Liviu Vârciu. Actorul, care pregătea cea de-a doua parte a peliculei "Zăpadă, ceai și dragoste", a fost nevoit să amâne filmările, pentru că nu are bugetul necesar: "Nu am mai făcut nimic cu filmul. Pur și simplu nu am avut timp, întrucât am avut filmări pentru emisiune. Așa că l-am amânat pentru luna ianuarie. Încă nu am bugetul necesar. Am mai făcut rost de ceva bani, dar tot ne-ar mai trebui vreo 200.000 de euro.", a declarat Liviu Vârciu, pentru sursa menționată.

Liviu Vârciu iubită

Anda Călin și Liviu Vârciu

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Pentru mine nu există mamă vitregă!" Fiica lui Liviu Vârciu, radicală în privința Andei Călin! Cum privește Carmina relația tatălui ei cu actuala parteneră?

„Era să leșin” Liviu Vârciu a ajuns cu pisica la veterinar! Ce a observat imediat după control

Fiica lui Liviu Vârciu, prima imagine alături de iubit. Ce mărturisire neștiută a făcut Carmina: ”Am vrut să păstrez secret”

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Fiica lui Liviu Vârciu, prima imagine alături de iubit. Ce mărturisire neștiută a făcut Carmina: ”Am vrut să păstrez secret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies