Afacerea cu cimitirul merge ceas! Marioara  Zavoranu castiga 50.000 de euro pe an numai din dividende!

Mama Oanei Zavoranu se dovedeste o femeie de afaceri de mare clasa, pentru ca toate firmele pe care le administreaza sunt pe profit in ultimii ani, inclusiv cimitirul.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereMarioara Zavoranu, o afacerista de succesConform portalului antitepari.ro, Marioara Zavoranu scoate bani frumosi din afacerile sale, desi in criza cei mai multi investitori abia reusesc sa se mentina pe piata. In ultimii trei ani, compania  “Agricomex SA”, cea care deruleaza si afacerea cu cimitirul, si pe care Marioara o conduce cu mana de fier a inregistrat profituri mari, in ciuda faptului ca are foarte putini angajati. “Aceste performante au fost realizate cu 12 angajati  in 2009 si 2010, pentru 2011 fiind raportati 0 angajati, dar aici probabil este vorba despre o eroare in evidentele Finantelor”, spun cei de la antitepari.ro, care calculeaza si veniturile care-i revin Zavorancei anual! Astfel, la un calcul simplu, Marioara Zavoranu a castigat, numai din dividende, circa 50.000 de euro anual. Iar daca mai punem la socoteala si venitul ei in calitate de administrator, suma mai creste putintel.

Contactata telefonic, doamna Zavoranu ne-a confirmat informatiile, dar a tinut sa precizeze ca de mai multi ani numarul angajatilor sai este acelasi: 12. "E adevarat, am afaceri care imi merg foarte bine, probabil si datorita faptului ca le administrez cu seriozitate. Am si eu destule cheltuieli, am 12 angajati, si e normal sa nu fac gafe economice. Castig din afacerile mele, cu cimitirul si spatiile de inchiriat magazine, cam 50.000 de euro pe an si sunt multumita. Mai am si un salariu de administrator, de 6.000 de lei pe luna, dar e doar un ban in plus, nu e o suma imensa, insa nu ma plang, e foarte bine. Macar sa fie asa si in anii urmatori", a spus Marioara Zavoranu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Pe de alta parte, fiica ei, Oana, pe numele real Ioana Zavoranu, nu se dovedeste a fi un manager bun: toate firmele ei sunt pe zero la Registrul Comertului, iar unele chiar au fost radiate. Insa, ce mai conteaza, oricum afacerile Zavorancelor raman in familie!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate