Afacerea de 3,5 milioane euro a lui Ilie Năstase, în procedură de lichidare! Fostul tenismen a deținut o companie financiară în Olanda | DEZVĂLUIRI

Fostul mare tenismen român Ilie Năstase are probleme pe planul afacerilor, nu doar pe cel amoros.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ilie Năstase a investit 3,5 milioane euro într-o companie cu sediul la Amsterdam. Firma se confruntă cu mari probleme financiare și ar putea să se închidă, conform informațiilor publicate pe site-urile economice din Olanda.

fara descriere

Citeste si: Brigitte Năstase a cheltuit o sumă colosală pe operații estetice: „Are o față mai scumpă decât mașina mea”

Citeste si: Scandalul dintre Ilie Năstase și Mugur Isărescu ia proporții! Declarații halucinante: "Mai are să și-l pună pe prezervative"

Citeste si: Ilie Năstase se pregătește să devină din nou tată! Ce și-ar dori: "Ea are un băiat"

Pe vremea când era senator, Ilie Năstase a trecut în declarația de interese informația conform deține 100% din acțiunile companiei Salentijn BV cu sediul într-o clădire de birouri din apropierea aeroportului Schipol, Amsterdam. Compania Salentijn BV apare însă ca o făbricuță de obiecte plastice din Echt, un orășel de 7.000 locuitori din provincia Limburg și nu pare să aibă vreo legătură cu Ilie Năstase. Numele complet al companiei la care Năstase a investit 3,5 milioane euro este Salentijn Holding 2 BV și este o instituție financiară cu sediul indicat de fostul tenisman în declarația de interese.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate