Afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă! Vezi câţi bani a pierdut soțul lui Brigitte Sfăt! EXCLUSIV

Datele financiare arată că afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă. Dacă din punct de vedere sentimental o duce bine, după ce a cucerit-o pe Brigitte Sfăt la Fermă şi s-a însurat cu aceasta, Florin Pastramă nu se descurcă deloc din punct de vedere financiar. El deţine o firmă care activează în domeniul imobiliar, iar acum câţiva ani presa scria că este un afacerist de succes. (vezi cum s-au logodit în biserică Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă)

Citeste si: Ilie Năstase, cu iubita la masă, dar cu gândul la Brigitte! Fostul jucător de tenis nu renunță la verighetă, deși fosta lui nevastă își face de cap cu Pastramă VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Claudia Pavel, otrăvită ca într-o nuvelă de Agatha Christie! Ce se întâmplă dacă bei picături de ochi: inima ”ți-o ia razna”, convulsii, delir

Citeste si: Incredibil! Cum s-a apărat Brigitte Sfăt după ce a fost acuzată că a otrăvit-o pe Cream cu picături de ochi!

Afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă: "Vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 de mii de euro”

”Dotat cu o capacitate intelectuală care funcţionează continuu la cote maxime, completată de fler pentru investiţii şi veleităţi antreprenoriale incontestabile, Florin Pastramă dezvoltă necontenit un business imobiliar de succes, moştenit de la tatăl său. Cu altfel de „moşteniri”  e posibil să fi reuşit chiar la ridicarea unui bloc, în Colentina. Dezvoltatorul Florin Pastramă vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 de mii de euro”, se scria despre Florin Pastramă.

fara descriere

Afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă. Are o gaură financiară de peste 100.000 de lei

Cu toate acestea, afacerile imobiliare ale lui Florin Pastramă sunt în cădere liberă. Noua firmă a lui Pastramă, înfiinţată în 2016, a avut rezultate modeste, bifând profituri minime în 2016 şi 2017, de 6.227 lei, respectiv de 12.052 lei. Ultimul an fiscal, 2018, a fost şi cel mai prost, consemnându-se o pierdere de 51.557 lei. Astfel, bilanţul celor trei ani de activitate arată că imobiliarele i-au provocat lui Florin Pastramă o pierdere de 33.278 lei. Firma are şi datorii de 68.729 lei, ceea ce înseamnă că gaura financiară este de 102.007 lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate