Afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii! Câştigurile celebrului prezentator s-au prăbuşit de la milioane de euro la câteva mii de lei!

Datele de la Ministerul de Finanţe arată că afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii.

Autor: Matei Vaihan

Cifrele demonstrează că afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii. Celebrul jurat de la show-ul de talente este implicat în mai multe afaceri, de la restaurante, televiziune, dar şi tehnică militară, ultimul fiind un domeniu în care Călinescu a prosperat în trecut. El a deţinut firma Pro Optica SA, pe care a vândut-o în 2014, ce a încheiat, între 2001 şi 2008,  contracte de 30 de milioane de euro cu mai multe instituţii ale statului, printre care Ministerul Apărării, Poliţia de Frontieră sau Ministerul de Finanţe.

(vezi cine l-a abuzat pe Florin Călinescu în tinereţe )

Afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii. Restanţele sunt de aproximativ 500.000 de euro

Călinescu a rămas în domeniu prin alte două firme, „Optimec Prod SRL” şi „Pro Optica Service & Components SRL”, care au rezultate modeste. Prima firmă a bifat în 2017 un profit de doar 1.149 de lei, iar în 2016 unul de 10.375 de lei, cu mult sub anii precedenţi, când erau profituri de sute de mii de lei. A doua firmă a avut un câştig de 30.911 lei în 2017 şi unul de 12.183 de lei în 2016, sub performanţele din trecut, când profitul depăşea 1 milion de lei. Mai mult, datoriile cumulate ale acestor firme, la finalul lui 2017, erau de 2.327.633

lei, adică aproximativ 500.000 de euro.

Afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii. Din televiziune a câştigat aproape 300.000 de euro

În domeniul tehnicii militare, afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii. În schimb, firma prin care Călinescu îşi desfăşoară activitatea în domeniul televiziunii, specializata in „activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune”, o duce bine.

„Florin Călinescu Media Impex SRL” a înregistrat, în 2017, un profit de 1.345.778 de lei, aproximativ 290.000 de euro, adică aproape 24.000 de euro pe lună.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Sfăt este copleşită de datorii! Vezi care este afacerea care o doboară pe fosta soţie a lui Ilie Năstase!

Afacerile Elenei Udrea sunt la pământ! Firmele controlate de blonda arestată în Costa Rica au datorii de 3,4 milioane de euro!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Anunțul făcut de Mircea Badea, în direct la Antena 3: O declar public

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

EXCLUSIV. Iulian Bulai (USR), sancționat de CNCD. Comentarii aberante despre Iisus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies