Afacerist american blocat de coronavirus într-un oraș părăsit: ”Am sosit aici în martie, într-un fel pentru a scăpa de”

Bărbatul și-a povestit aventurile şi a promovat oraşul pe canalul său online, unde a strâns sute de mii de vizualizări.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

oraș părăsit
Oraș părăsit [Sursa foto: Captură YouTube]

Afaceristul avea de gând să facă din orașul părăsit o atracție turistică pentru vizitatori. Bărbatul își dorea să îmbunătățească orașul părăsit, dar se pare că pandemia i-a stricat toate planurile. În trecut orașul Cerro Gordo era o localitate mineră. Cu trecerea anilor a devenit un oraș fantomă pentru locuitorii din Cerro Gordo, iar oamenii în anii 50 au început să plece. În urmă cu doi ani, Brent Underwood cu ajutorul unor investitori a reușit să cumpere orașul cu 1,4 milioane de dolari.


In articol:

De asemenea, antreprenorul și-a povestit aventurile petrecute în Cerro Gordo şi a promovat oraşul pe canalul său online, unde a strâns sute de mii de vizualizări. Am sosit aici în martie, într-un fel pentru a scăpa de pandemie. Mă gândeam că vin pentru 3-4 săptămâni” , a spus Brent Underwood.

Citește și: Un om de afaceri a rămas fără ”Miss Ucraina”, după ce aceasta a fugit cu un bărbat misterios în vacanță. Bilionarul își dă în judecată soția

121803105-435254940797719-4292964128888851658-n.jpg

Singurele fiinţe care i-au fost alături au fost șapte pisici şi patru capre.

Ba mai mult, bărbatul a rămas blocat în oraşul pustiu. În jurul lui erau câteva sute de case, magazine şi depozite de materiale. După multe momente grele petrecute în orașul fantomă, afaceristul povestește pe canalul lui că orașul Cerro Gordo este casa lui Şase luni mai târziu sunt încă aici şi acum e casa mea. Îmi place al naibii de mult”, a mai spus antreprenorul. 

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

În acest moment, bărbatul a renovat 20 de case. Ba mai mult, vrea să construiească un muzeu în locul unui magazin universal. De precizat este că, antreprenorul a explorat şi minele, în căutare de surse de apă.

 În plus, americanul nu este singurul care s-a trezit în carantină într-un loc părăsit. Printre locurile unde oamenii au rămas izolaţi în pandemie se enumeră Grădină Zoo din Marea Britanie, o colibă din bambus din Bali închiriată, iar în locul unui castel vechi de 800 de ani au construit un hotel și o Grădină Zoo.

Sursa: Observator

https://observatornews.ro/inedit/afacerist-american-blocat-oras-parasit-california-400351.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=XtremePush&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=400351&fbclid=IwAR0QJZB42g7Rw9UFCzs6eUI0WvLUyhVoOBJzAcbCV83TfYw_oAcVOSmPOPA

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Amenințări mafiote între Lino Golden și un concurent de la ”Chefi la cuțite”! ”Acest orfan îți va rupe picioarele! Plătește pe cineva să mă bată”

A început să aibă simptome ciudate, în plină pandemie. După o serie de analize, a aflat diagnosticul crunt. „A fost devastator!” FOTO

Superalimentul care luptă cu celulele canceroase și cu bolile de inimă. Este mai bun decat orice supliment alimentar

Un bărbat i-a tăiat gâtul fostei iubite în fața secției de poliție: „Ți-am spus că vin după tine!” Victima este însărcinată cu copilul agresorului

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care s-a emoționat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies