Afară e un ger de crapă pietrele, iar Războinica Alina Pană pozează dezbrăcată! Foto

Alina Pană, fosta Războinică din primul sezon al show-ului Exatlon, pare decisă să își înnebunească fanii și, de ceva vreme încoace a început să pozeze în ipostaze care mai de care mai fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cum în România este un frig de crapă pietrele, iar iarna și-a intrat în drepturi, Alina Pană a decis să ”evadeze” undeva unde este cald... Și Războinica a ales să plec eîn Insulele Maldive...

Citeste si: Exatlon reîncepe în august! Anunțul care a făcut milioane de fani fericiți!

Citeste si: Imagini fierbinți cu Alina de la Exatlon și un bărbat misterios! Fosta ”războinică” a ”incendiat” plaja

Citeste si: Alina Pană are un nou iubit! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre bărbatul care i-a furat inima senzualei Războinice

Iar acolo, purtând o serie de ținute care mai de care mai senzuale, Alina Pană a făcut spectacol pe plaja parcă desprinsă din povești din Maldive. Îmbrăcată în costume de baie care pot fi ascunde în pumnișorul unui copil, fosta Războinică Alina Pană a intrat, la un moment dat, în apă, reușind să transforme băița într-o imagine greu de uitat de oricine..

fara descriere

Normal, în insulele Maldive nu s-a mulțumit doar cu momentele de pe plajă, Alina Pană pozând în ipostaze de infarct și pe un iaht, dar și în piscine de lux, dezvăluindu-și picioarele lungi, fără picătură de celulită, pozițiile abordate fiind, cu toatele, de-a dreptul incitante.

 

Alina Pană are iubit

“Nu mai sunt la vârsta la care, dacă cineva mă abordează, să îmi și dedic timpul pentru el, să ne vedem. Am fost abordată, e adevărat, de mai mulți bărbați cunoscuti, dar nu sunt chiar așa ușor de impresionat și nu ne-am văzut. M-am mai documentat și eu pe internet (râde, n. red.), dar am spus "pas" la fiecare invitație”, ne-a recunoscut Alina Pană cu ceva vreme în urmă. Doar că, pare-se, de curând Alina Pană s-a răzgândit cu privire la viața de ”burlăciță” și acum are un iubit. ”Da, am un iubit. Ne cunoaștem de 17 ani și... acum s-a legat. Nu pot să spun prea multe despre el, momentan, suntem la început. Da, m-am lăsat cucerită”, ne-a explicat senzuala Alina Pană. Mai mult decât atât, recunoaște frumoasa Războinică, cei doi au devenit un cuplu fără să aibă, neapărat, o mulțime de gesturi romantice. ”Nu, nu mă cucerește un bărbat cu flori sau întâlniri romantice. Mă cucerește cu felul lui de a fi, iar el a reușit asta, m-am lăsat cucerită”, ne-a mai explicat, râzând, Alina Pană, precizând însă că nu este îndrăgostită până peste cap de respectivul bărbat.

fara descriere

Ce trebuie să aibă bărbatul ideal pentru Alina Pană

Când vine vorba de bărbatul ideal, frumoasa Alina Pană devine… pretențioasă. Iar asta pentru că bărbatul care o vrea alături de el trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Și condițiile puse de frumoasă "Războinică" nu sunt chiar ușor de ignorat. “În primul rând, un bărbat care vrea să fie lângă mine trebuie să mă respecte. Și, important din cale afară, să mă facă să îl respect. Adică, să fie un om cu care să am ce discuta, să nu mă plictisesc. Apoi, trebuie să aibă simțul umorului, să fie spontan și să fie și, cât de cât, arătos. Apoi, iar asta contează, să fie inspirat, să înțeleagă ce îmi doresc. Și să fie stabil emoțional, pe mine nu mă interesează relațiile care să nu fie serioase”, a spus, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, Alina Pană.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate